espa pkm

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2026, 3:30:38 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 18:54

Δυο υπουργοί κι ένας...

georgantas-stylianidhs-karaoglouΔυο υπουργοί κι ένας... Υπουργή-σιμος.(κι είναι και πιο ωραίος)

Διαλύθηκε στο Κιλκίς ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας, όπου απέμειναν μόνο δυο υπάλληλοι μέσω των προγραμμάτων Staige.

Ο «Αγ. Τρύφων» Γουμένισσας έκοψε προχθές τη βασιλόπιτά του και πραγματοποίησε και εκλογές για τη νέα διοίκηση.

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 18:43

Ράβε - ξήλωνε

Τι κι αν η χώρα βρίσκεται σε γκρεμό (κι όχι στο χείλος του)
Τι κι αν στα προφορικά όλοι ξορκίζουν τον παλαιοκομματισμό.

epimelhthrio-logoΜε κύριο στόχο την στήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεών του το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Β. Ελλάδος και άλλους Φορείς θα πραγματοποιήσουν το επόμενο διάστημα στο Νομό μας Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Ενίσχυσης του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα εξωστρέφειας (Β΄ Κύκλος).

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 22:42

Είναι πολλά τα λεφτά Θόδωρε…

parastatidhs2Μέσω ΟΑΣΘ ζητούν να εξυπηρετούνται στις μετακινήσεις τους προς τη συμπρωτεύουσα οι κάτοικοι τεσσάρων χωριών του νομού (Μικρόκαμπος, Νέο και Παλιό Αγιονέρι και Ανθόφυτο) Και ζήτησαν τη βοήθεια του επί Καποδίστρια συνδημότη τους ανεξάρτητου Βουλευτή Θ. Παραστατίδη.

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 22:40

Δεν είναι δικό μας θέμα!

parastatidisΣε καιρούς που το Δημόσιο περικόπτει μισθούς και συντάξεις 600 και 700 ευρώ, στο ν. Κιλκίς διαθέτει την πολυτέλεια να πληρώνει σε ενοίκια υπηρεσιών του χιλιάδες ευρώ μηνιαίως παρότι το ίδιο Δημόσιο έχει δαπανήσει εκατομμύρια για την ανέγερση κτηρίων, τα οποία παραμένουν κενά!

aerodromio-kilkisΣτις παρυφές της πόλης του Κιλκίς, στη νοτιοδυτική πλευρά, βρίσκεται το αεροδρόμιο. Μια τεράστια έκταση ιδιοκτησίας του Υπουργείου Άμυνας. Ο χώρος αυτός μαζί με τις αποθήκες που ρημάζουν από την εγκατάλειψη, θα μπορούσε να διαμορφωθεί σε χώρο περιπάτου και πρασίνου, εκδηλώσεων πολιτισμού και αναψυχής .

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 22:31

Πράσινος ο... Αγιος Φανούριος

axioupolh-dendrofyteyshΗ Δημοτική Ενότητα Αξιούπολης με τη συμμετοχή των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης πραγματοποίησαν δενδροφύτευση στο λόφο του Αγίου Φανουρίου την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013.

lapordas-klopesΜε πρωτοβουλία του δημάρχου Παιονίας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Πολύκαστρο με θέμα την αντιμετώπιση των κλοπών στα αντλιοστάσια άρδευσης και ύδρευσης της περιοχής του Δήμου Παιονίας.