espa pkm

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2026, 6:34:05 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012 21:20

Αριστερά πάθη

Για το Κοινωνικό Φαρμακείο και Ιατρείο ο λόγος στο Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας και ο δημοτικός σύμβουλος Άκης Οργαντζής εξέφρασε την αντίθεσή του, εκφράζοντας τη γνωστή θέση του ΚΚΕ ότι η υγεία και πρόνοια αποτελούν δικαιώματα  του λαού και δεν μπορεί να επαφίενται στην ιδιωτική καλοσύνη.

Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012 21:19

Διαμάχη για την έδρα

Στο ίδιο θέμα κι ενώ ο κ. Θεοδωρίδης ενημέρωσε ότι η αρχή θα γίνει από τη Γουμένισσα στο Κέντρο Νεότητας για να μην ξοδευτούν χρήματα, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Αδαμόπουλος ξεσπάθωσε:

Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012 21:18

Ένωσε ο ανθρωπισμός


Πάντως το κοινωνικό ιατρείο και φαρμακείο συνένωσε σχεδόν όλες τις παρατάξεις.
Διθυραμβικά τοποθετήθηκαν οι κ. Δραγανίδης, Τσιόνκης και η κ. Λιάρτση. Η τελευταία μάλιστα πρότεινε και έγινε δεκτή η πρότασή της στις συνθήκες βαθύτατης οικονομικής κρίσης να αναπτυχθεί το κίνημα του εθελοντισμού.

Λίγο λιγότεροaithseis-ergatiko-kentroι από 1700 είναι τελικά οι άνεργοι του νομού που υπέβαλαν αίτηση για να καταλάβουν μια από τις 500 θέσεις του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στους δυο δήμους (400 συνολικά, από 200 ο καθένας),  την αντιπεριφέρεια, το κέντρο κοινωνικής στήριξης  και το γηροκομείο Κιλκίς.

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 23:16

Αλλαγή φρουράς στο Νοσοκομείο Κιλκίς

nosokomeioΑλλαγή φρουράς για μια ακόμη φορά στα τελευταία χρόνια στο Νοσοκομείο Κιλκίς μετά την παραίτηση του διοικητή Γρηγόρη Χατζησάββα την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, επικαλούμενος την ασαφή πολιτική του υπουργείου Υγείας και την αδυναμία κάλυψης των κενών και των ελλείψεων του ιδρύματος κυρίως σε ιατρικό προσωπικό.

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 23:13

Νέα είσοδος στο Κιλκίς

kilkis-aerofotografiaΔημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  το οδικό έργο Α/Κ Μαυρονερίου- Είσοδος Κιλκίς που είναι μέρος του οδικού άξονα Θεσσαλονίκη-Κιλκίς-Δοϊράνη.

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 23:07

ΘΕΟΤΟΚΙΑ 2012

theotokia2012Την Κυριακή 12 Αυγούστου, στα πλαίσια των «Θεοτοκίων 2012» της ιστορικής πόλης της Γουμένισσας για τον εορτασμό της κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο πολιτιστικός σύλλογος  «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας παρουσίασε τα πέντε χορευτικά του τμήματα.

bibliothikikilkisΟι «Διαδρομές με πυξίδα την Βιβλιοθήκη» βρίσκονται μιαν ανάσα πριν την ολοκλήρωση των δράσεών τους. Επιβιβαστείτε στο όχημα της Βιβλιοθήκης και ακολουθήστε μας σε κάποιο από τα τελευταία μας ταξίδια για αυτό το καλοκαίρι! Δηλώστε  τώρα συμμετοχή στις ακόλουθες δραστηριότητες!

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 23:04

Ληστεία «μαϊμού» στο Πολύκαστρο

astynomiaΤο πρωί της Παρασκευής 47χρονος καταστηματάρχης του Πολυκάστρου κατήγγειλε πως άγνωστος δράστης, με την χρήση βίας, του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ και μετά διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 23:02

2η Γιορτή Κρασιού Γερακώνας

gerakonaΤο αδιαχώρητο έγινε το Σάββατο 25 Αυγούστου στον προαύλιο χώρου του Δημοτικού Σχολείου Γερακώνας, όπου πραγματοποιήθηκε  η 2η Γιορτή Κρασιού.  Το κρασί έρεε άφθονο, τα χιλιάδες σουβλάκια και λουκάνικα τελείωσαν πολύ γρήγορα καθώς οι ψήστες έκαναν την καλύτερη δουλειά…