Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοίνωσε ότι μετά την παράδοση όλων των απαραίτητων εκτάσεων στον Ιδιωτικό Φορέα Σύμπραξης, η ανάδοχος κοινοπραξία έχει δημιουργήσει ένα εκτενές εργοτάξιο κατά μήκος της Ανατολικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού της Θεσσαλονίκης.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Επιταχύνονται οι εργασίες κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη
Η 34χρονη σύντροφος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του 59χρονου
Μια 34χρονη κρατείται από την αστυνομία καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του 59χρονου συντρόφου της, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.
Καταγγελία για κακοποίηση 11χρονου συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη
Καταγγελία για ενδεχόμενη κακοποίηση 11χρονου αγοριού εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης. Προηγήθηκε κλήση της διευθύντριας του σχολείου, όπου φοιτά το παιδί, στην ‘Αμεση Δράση της ΕΛ.
Στρατηγικές συναντήσεις και ομιλία του Απόστολου Τζιτζικώστα στο Κοινοβούλιο της Πορτογαλίας
Κατά την επίσημη επίσκεψή του στην πορτογαλική πρωτεύουσα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας πραγματοποίησε ομιλία στο Κοινοβούλιο της Πορτογαλίας και είχε σημαντικές συναντήσεις με υπουργούς της κυβέρνησης καθώς και με τον δήμαρχο Λισαβόνας.
Φυλάκιση ισραηλινού στρατιώτη για κακοποίηση Παλαιστίνιων κρατουμένων
Φυλάκιση Ισραηλινού στρατιώτη για κακομεταχείριση Παλαιστίνιων κρατουμένων, με σοβαρές κατηγορίες κατά τη διάρκεια της κράτησης. Ένα ισραηλινό στρατοδικείο επέβαλε φυλάκιση επτά μηνών σε έφεδρο στρατιώτη, ο οποίος παραδέχθηκε ότι κακοποίησε Παλαιστίνιους κρατούμενους κατά τη διάρκεια της κράτησής τους στο στρατιωτικό κέντρο Sde Teiman, κοντά στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας.
Συνάντηση της προεδρου της Βουλής με τον γενικό γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης ΟΟΣΜΘ
Η πρόεδρος του κοινοβουλίου Ναταλία Κισελόβα είχε συνάντηση με τον Άσαφ Χατζίγεφ, γενικό γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας της Μαύρης Θάλασσας (ΟΟΣΜΘ), ανακοίνωσε η βουλγαρική Εθνοσυνέλευση.
Σύλληψη Τούρκου καταζητούμενου για δολοφονία στη Θεσσαλονίκη
Καταζητούμενος από τις τουρκικές Αρχές για δολοφονία συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη και παραμένει υπό κράτηση.
Πρόκειται για 41 ετών, υπήκοο Τουρκίας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι να επιβαίνει σε μοτοσικλέτα και, όταν αστυνομικοί της ‘Αμεσης Δράσης τού έκαναν σήμα να σταματήσει, εκείνος το αγνόησε και τράπηκε σε φυγή.
Συνελήφθησαν 11 άτομα σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στη Θεσσαλονίκη
Ένας χώρος στην περιοχή της Θεσσαλονίκης είχε μετατραπεί σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη. Άνδρες του τμήματος Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος εντόπισαν τον χώρο και χθες το βράδυ συνέλαβαν 11 άτομα μεταξύ των οποίων και τον νόμιμο εκπρόσωπο της αίθουσας.
Ποινές κάθειρξης για τη λειτουργία άτυπου γηροκομείου στις Σέρρες
Ποινές κάθειρξης που φτάνουν συνολικά τα 16 έτη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε τρία άτομα που κατηγορούνταν ως υπεύθυνοι για τη λειτουργία τού άτυπου γηροκομείου, στον Λιθότοπο Σερρών, όπου διαβιούσαν, κάτω από άθλιες συνθήκες, δώδεκα ηλικιωμένοι.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (7-2-2025)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (7-2-2025)