Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Aνακοίνωση για παράταση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δράση 1.1. της “ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ”
Ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκε ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την δράση 1.1 “ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ” του μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» του ΠΑΑ 2007-2013 με την οποία δίνεται παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης και επανακαθορίζονται οι αροτραίες καλλιέργειες. Σύμφωνα με αυτή, δικαιούχοι μπορεί να κριθούν φυσικά & νομικά πρόσωπα που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
«Πεντάστερη» η ΤΟΛΜΗ
Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο Β. Ελλάδος παίδων-κορασίδων της Ένωσης ( Ε.ΤΑ.Β.Ε. ) διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας, στη Θες/νίκη, στις 18-19 Φεβρουαρίου 2012.
Καταψήφισε ο Παραστατίδης
Το βράδυ της περασμένης Τρίτης ο βουλευτής Κιλκίς, Θεόδωρος Παραστατίδης, καταψήφισε και τον εφαρμοστικό νόμο του Μνημονίου. Όλα δείχνουν πως σιγά σιγά κλείνει ο δρόμος επιστροφής του Θ. Παραστατίδη στο ΠΑΣΟΚ και συνεπώς στο ψηφοδέλτιο που θα έχουμε σε λίγο καιρό για τις εκλογές του Απριλίου.
Δυο ώρες για το ΤΙΠΟΤΑ
Η μειοψηφία αποχώρησε από την αίθουσα –πλην Κατερίνας Κούπανη και Βασίλη Ζησάκου- και στο τέλος οι της πλειοψηφίας ψήφισαν υπέρ της απόσυρσης του θέματος!
Ας στήριζαν Δεπούδη
Τα μεγάλα συμφέροντα!
Αποκριάτικο ξεφάντωμα για το 2ο Δημοτικό Κιλκίς
Ένα τρελό αποκριάτικο ξεφάντωμα έζησαν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, σε μια όμορφη εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου.
Γιώργος Γιωργαντάς :Οι πολίτες να ζητήσουν οι ίδιοι το λογαριασμό. Όλα στο φως
Ο απροκάλυπτος εμπαιγμός των πολιτών συνεχίζεται αμείωτος με αφορμή την δήθεν αγωνιώδη προσπάθεια να μάθουμε ποιος τάχα είναι ο βουλευτής που έβγαλε από την χώρα το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Αυστηρότερο «πόθεν έσχες» ζητούν 75 βουλευτές

Αυστηρότερο και ουσιαστικότερο έλεγχο του «πόθεν έσχες» ζητούν 75 βουλευτές, μεταξύ των οποίων και οι βουλευτές του νομολύ Θ. Παραστατίδης και Γ. Φραγγίδης, με πρόταση για την τροποποίηση της ισχύουσας νομοθεσίας, που κατέθεσαν σήμερα στη Βουλή.
Σύσκεψη στο Ν. Αγιονέρι με θέμα τη συγκοινωνιακή σύνδεση της περιοχής με τη Θεσσαλονίκη
Η συγκοινωνιακή σύνδεση της ευρύτερης περιοχής Ν. Αγιονερίου με τη Θεσσαλονίκη ήταν το θέμα της ευρείας σύσκεψης που συγκλήθηκε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012 στο Ν. Αγιονέρι στην αίθουσα του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου.