Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συνεργάτες που …λοξοκοιτάζουν
Θα έχουν μάλιστα και κατάλογο συνεργατών ενίων πρώην βουλευτών. Συνεργατών που ομνύουν πίστη στον Τονικίδη.
Αυτά και θα επανέλθουμε με ονόματα.
“Κυκλοφορώ σωστά - κερδίζω τη ζωή”
Κατά το χρονικό διάστημα από 10-10-2011 έως και 13-10-2011 με μέριμνα και ευθύνη του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο Έκθεση Τροχαίας με θέμα « Κυκλοφορώ σωστά - κερδίζω τη ζωή ».
Λαϊκό Πανεπιστήμιο Παιονίας «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
Σε συνεργασία με την Ένωση Επιστημόνων Δυτικής Μακεδονίας «Νικόλαος Κασομούλης» και το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κοζάνης «Γεώργιος Παρακείμενος», ιδρύεται το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Παιονίας «Μέγας Αλέξανδρος».
«Η τιμή ανά αίτηση δικαιούχου είναι 28.17 ευρώ»
«Η τιμή ανά αίτηση δικαιούχου είναι 28.17€». Αυτό αναφέρει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Σκανδαλίδης, απαντώντας σε Ερώτηση του Βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη, «για την παράνομη και καταχρηστική εισφορά που αναγκάζονται να καταβάλλουν οι παραγωγοί για να υποβάλλουν δήλωση καλλιέργειας στις Ε.Α.Σ.».
Π. Πασσαλίδης : Τα αδιέξοδα της κτηνοτροφίας στο Ν. Κιλκίς και οι τοπικές ευθύνες
Το μερίδιο ευθύνης της τοπικής κοινωνίας και κλαδικά των κτηνοτρόφων στην αντιμετώπιση των στρεβλώσεων της αγοράς στην κατεύθυνση της αξιοποίησης των τοπικών προϊόντων, επισημαίνει σε άρθρο του ο κ. Παύλος Πασσαλίδης με αφορμή δικά μας σχόλια για την κατάπτωση της κτηνοτροφικής παραγωγής και δράσης στο ν. Κιλκίς.
Γ. Φλωρίδης :“Εθνικό Συµβόλαιο Σωτηρίας”
Αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να αποχωρήσει από τη Βουλή; Πως κρίνει8 τη σημερινή κατάσταση και ποια θα μπορούσε να είναι μια λύση για την χώρα στις κρίσιμες ώρες που διανύουμε; Είναι τα ερωτήματα που καίνε κάθε Έλληνα σήμερα και στα οποία κλήθηκε να απαντήσει ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γιώργος Φλωρίδης σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής και στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.
Νίκος Σιάνας:Πυρρίχιος και φέσι
Ο πρώτος και κύριος στόχος κάθε πολιτιστικού συλλόγου, και εν προκειμένω των ποντιακών, είναι η δημιουργία χορευτικού με χοροδισάσκαλο συνήθως κάποιον πολιό χορευτή, ο οποίος και αυτός έμαθε τους χορούς από κάποιον άλλο αυτοαποκαλούμενο χοροδιδάσκαλο.
Υποδοχή Παναγίας Ελεούσας στον Αγιο Δημήτριο Κιλκίς
Kάθε χρόνο στην Ενορία Αγίου Δημητρίου Κιλκίς η Εορτή της Μεσοπεντηκοστής εορτάζεται με έναν ξεχωριστό τρόπο. Υπάρχει παλαιά παράδοση, την ημέρα αυτή μετά την Θεία Λειτουργία, να γίνεται Λιτανεία με την Εικόνα της Παναγίας μέχρι τον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντος. Εκεί γίνεται Αγιασμός και πάλι λιτανεύοντας την Εικόνα της Παναγίας επιστρέφουμε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.
Αγιασμός στη Σχολή Γονέων δήμου Κιλκίς
Με τον καθιερωμένο αγιασμό θα ανοίξει και φέτος τις πόρτες της στο κοινό του Κιλκίς, η Σχολή Γονέων της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ) που υλοποιείται με τη συνεργασία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Συνεχίζουν τα Γενικά Αρχεία του Κιλκίς
Τα Γενικά Αρχεία Κιλκίς (ΓΑΚ) - Αρχεία Νομού Κιλκί , ύστερα από την μετακίνηση του ως τώρα προϊσταμένου τους κ. Πέτρου Βλαχάκου σε άλλη Υπηρεσία, συνεχίζουν την λειτουργία τους, με νέο Υπεύθυνο τον κ. Χρήστο Κ. Τυροβούζη.