Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Άντρο υαινών στο σπήλαιο Κιλκίς
Παγκόσμιο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παλαιοντολογικά απολιθώματα που βρέθηκαν στο εσωτερικό του. Μουσείο παλαιοντολογίας θα λειτουργήσει έως τον Οκτώβριο, γράφει σε ρεπορτάζ της Μαρίας Καραούλη η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Δυο χρυσά με Κ. Ζώτο και Δήμητρα Ζώτου
Το σύμβολο και προπονητής του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών Ιωάννης Χρίστογλου απέδειξε για άλλη μια φορά την αξία του εκτοξεύοντας το σύλλογο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης .
Χρυσή η Σκυταλοδρομία 4x80 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων
Πολύ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' που διεξήχθη το Σάββατο & την Κυριακή 16-17 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων.
Εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Αργυρούπολη με στήριξη Δήμου Κιλκίς
Καταργούν Γραφείο Πρωτοβάθμιας Γουμένισσας και Φυσικής Αγωγής Κιλκίς
Πρόγραμμα συνεργείων καταπολέμησης κουνουπιών από 4 έως 15 Ιουλίου
Ήταν εκεί παρότι απών
Απών μεν σωματικά, παρών δε ψυχικά και δι’ ευχαριστιών. Ο λόγος περί του δικηγόρου Γιώργου Γεωργαντά που το περασμένο Σαββατοκύριακο «έκλεψε» δυο τρεις μέρες για να ξεκουραστεί ενόψει της μεγάλης τρεχάλας που περιμένει το Φθινόπωρο.
Στην Χαλκιδική λοιπόν δροσιζόταν ο Γεωργαντάς και στον Άγιο Χαράλαμπο είχαν την γιορτή τους εν χορδαίς και τυμπάνοις.
Μόνο που οι διοργανωτές του τοπικού πανηγυριού δεν ξέχασαν να μνημονεύσουν και να ευχαριστήσουν τον Γιώργο Γεωργαντά για πολυποίκιλη βοήθειά του στο χωριό.
Η διαφορετικότητα
Η απάντηση δεν ήρθε από τον Δραγανίδη, αλλά από τον δήμαρχο και σε έντονο ύφος: «Οι διαφορές σας με τον Δραγανίδη φάνηκαν στο εκλογικό αποτέλεσμα κύριε Τσιόνκη…»!
Συγγράφει ο Δημήτριος
Μιλάμε για την παράλληλη συγγραφή βιβλίων και για χιλιάδες σελίδες, που θα εκδοθούν σύντομα.
Γνωρίζει πολύ καλά ο Σεβασμιότατος, πως τα γραπτά μένουν…
Αλλού σπάνε τα κυκλώματα
Φυσικά αυτά συνέβησαν στη Θάσο. Στο καθ’ ημάς Κιλκίς, όπως οι πάντες γνωρίζουν, ούτε κυκλώματα τοκογλυφίας υφίστανται, ούτε πρόσωπα του επιχειρηματικού κόσμου υπεράνω υποψίας είναι αναμεμιγμένα, ούτε στελέχη τραπεζών βοηθούν, ούτε….
Μακριά από εμάς παρόμοιες πληγές…