Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Απάντηση ΚΝΕ στην ΟΝΝΕΔ Κιλκίς
«Η επίθεση στο ΚΚΕ με επίκεντρο τα οικονομικά του, έτσι όπως εκφράστηκε και σε ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς, θα βρει την απάντησή της στην επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης και την οργάνωση του αγώνα ενάντια στα βάρβαρα μέτρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΝΕ Κ. Μακεδονίας.
Χρήστος Κυρ. Τσιμπασίδης: H Πλατανιά προσδοκά τον απαιτούμενο σεβασμό
Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Κιλκίς ˝ο Άγιος Ευγένιος˝
Απο τους Έλληνες καρκινοπαθείς ιδρύθηκε στις 6-4-2005 με έδρα το Κιλκίς Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα- μη κυβερνητική οργάνωση με την επωνυμία Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Κιλκίς ˝ ΟΆγιος Ευγένιος ˝
Λαμπρός ο εορτασμός για την Απελευθέρωση του Κιλκίς
Με την αρμόζουσα επισημότητα και λαμπρότητα εορτάστηκε την Τρίτη 21η Ιουνίου 2011, η 98η Επέτειος της Μάχης του Κιλκίς και απελευθέρωσης της πόλης. Στις τοπικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς για την ιστορική αυτή ημέρα τόσο για την ευρύτερη περιοχή, όσο και συνολικά για την χώρα -καθότι το αποτέλεσμα εκείνης της Μάχης έκρινε την νικηφόρα για την Ελλάδα έκβαση του Β' Βαλκανικού πολέμου-, την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης κ. Θύμιος Σώκος.
Συνέλευση - ημερίδα για την οικονομική κρίση
Ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη ήταν η γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Πολυκάστρου, η οποία συνδυάστηκε με ομιλία του καθηγητή-οικονομολόγου, Γιώργου Σακκουλίδη, για την οικονομική κρίση.
Βαλκανικά ανοίγματα της εταιρείας “SANIDAS”
Η Εταιρία SANIDAS-Αμπελουργικά Αγροτικά Μηχανήματα του κ. Ευάγγελου Σανίδα, που εδρεύει στη Γουμένισσα από το 1984, εδώ και 6 χρόνια συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την δραστηριοποίησή της στις Βαλκανικές Χώρες.
Ποδοσφαιρική και πολιτική εμπειρία!
Γύρω γύρω οι έμπειροι και παλαίμαχοι περί τα ποδοσφαιρικά και στο μέσον ο Γιώργος Γεωργαντάς, νέος μεν αλλά ήδη έμπειρος στα πολιτικά.(Η φωτό μετά τον πρόσφατο αγώνα των παλαίμαχων Κιλκίς -Θεσσαλονίκης)
Αντιπαλότητα Γουμένισσας
Του κ. Αλίρη του προσάπτουν πως λειτουργεί από μόνος του, χωρίς ενημέρωση του συμβουλίου του και των τοπικών δημοτικών συμβούλων (δημοσιεύσαμε την καταγγελία Δραγανίδη, δυστυχώς ο κ. Αλίρης δεν μας απέστειλε την απάντησή του).
Οι τόνοι της αντιπαράθεσης ανέβηκαν πολύ, με βαριές εκφράσεις.
Μάλλον η πιο ψύχραιμη ματιά ήταν αυτή του κ. Τσιόνκη, ο οποίος επαίνεσε τον κ. Αλίρη για τη δράση και ενεργητικότητά του, αλλά του ζήτησε παράλληλα να σεβαστεί και την θεσμική του ιδιότητα, λειτουργώντας πιο συλλογικά κα με σεβασμό απέναντι σε όλους τους εκλεγμένους.
Ο δήμαρχος Παιονίας, Θανάσης Λαπόρδας, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, καλύπτοντας τον κ. Αλίρη, επισημαίνοντας πως υπάρχει μια υπερβολή στις καταγγελίες, λόγω της τοπικής αντιπαλότητας που υπάρχει στη Γουμένισσα.
Εξαιρετική κίνηση από τον Λαπόρδα
Η αντίδραση του κ. Λαπόρδα ήταν άμεση και ξεκάθαρη, υπερασπίζοντας το θεσμικό ρόλο του κ. Ιωαννίδη, απαιτώντας το σεβασμό όλων των δημοτικών συμβούλων, είτε συμφωνούμε είτε όχι μαζί τους.
Ηταν η καλύτερη στιγμή του δημοτικού συμβουλίου μέχρι τώρα!
Οι έμπειροι!
Αλλοι σύμβουλοι ζητούσαν τη γνώμη του Δασαρχείου, άλλοι των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, άλλοι μιλούσαν για μεγάλη οικολογική καταστροφή αν κόβονταν τα κυπαρίσσια και τελικά το θέμα αναβλήθηκε…
«Καλή η οικολογία, αλλά οι άνθρωποι δεν μπορούν να θάψουν τους νεκρούς τους…», σημείωσε ο πρώην δήμαρχος Πολυκάστρου, Δημήτρης Κουλίνας.
Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο πρώην αντιδήμαρχος Πολυκάτρου, Χρήστος Τσανασίδης. Αν πρόκειται για την οικολογία να πάμε να φυτεύσουμε 50 δένδρα γύρω από τα νεκροταφεία.
Οι έμπειροι αυτοδιοικητικοί μπορούν να ξεχωρίσουν πράγματα απλά και αυτονόητα.
Αν ο δήμος Παιονίας και οι δημοτικοί σύμβουλοι νοιάζονται για την οικολογία, μπορούν κάθε χρόνο να φυτεύουν χιλιάδες δένδρα. Δεν τους λείπουν οι εκτάσεις…