Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
“Τρίποντο” της Κρηστώνης σε χαλαρούς ρυθμούς
Τυπική διαδικασία για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης το νικηφόρο 3-1 απέναντι στην Αναγέννηση Πλαγιάς. Η αναμέτρηση δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Πολλές ευκαιρίες και δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους. Η Κρηστώνη διατήρησε το αήττητο στα 12 τελευταία ματς, με 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και τέρματα 20-3, σημειώνοντας την 7η νίκη εντός και την 15η συνολικά.
«Πύρρειος» νίκη για Προπαίδες
Σπουδαίο ματς έγινε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, με τους Προπαίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς να επικρατούν δύσκολα με 3-2 της ομάδας των Λεόντων, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας. Για την ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη σκόραραν οι Δεδεδάκης, Φυτανίδης και Ντζαμπισβίλι, ενώ καλύτερος παίκτης ήταν ο τερματοφύλακας Σμιάρης. Με τον αγώνα αυτόν, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο ο πρώτος κύκλος αγωνιστικών υποχρεώσεων και οι μικροί ποδοσφαιριστές περιμένουν πλέον τους αντιπάλους τους στους κατατακτήριους αγώνες.
Α' Κατηγορία ΕΠΣ Κιλκίς - 25η Αγωνιστική
ΑποτελέσματαΣ. Μουριών – Τέρπυλλος 2-0
Επτάλοφος – Αγ. Πέτρος 3-2
Ν. Γυναικόκαστρο – Αξιοχώρι 3-0
Δροσάτο – Ευκαρπία 4-1
Βαλτοτόπι – Μάνδρες 1-1
Εθνικός Αξ. – Αργυρούπολη 0-0
Ν. Σάντα – Κορομηλιά 1-1
Β' Κατηγορία ΕΠΣ Κιλκίς - 25η Αγωνιστική
Α’ όμιλοςΑποτελέσματα
Αγ. Αντώνιος – Παντελεήμονας 1-0
Γαλλικός – Ξηρόβρυση 1-1
Καμπάνης – Μελάνθιο 3-1
Βάθη – Κοιλάδι 3-1
Μυριόφυτο – Αγ. Χαράλαμπος 0-3
Ακρίτας – Μεταλλικό 1-0
Φύσκα – Γερακαριό 6-2
Είχε από νωρίς τον πρώτο λόγο
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Κιλκισιακός, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να βάλει το ενεργητικό του άλλους τρεις πόντους στην έδρα του Αχιλλέα Τριανδρίας (1-3). Το συγκρότημα του Παναγιώτη Ζιάκα, έπιασε πολύ καλή απόδοση και με δύο γρήγορα γκολ στο α’ ημίχρονο «καθάρισε» νωρίς τον αγώνα.
«Ζωντανή» στο «κυνήγι της παραμονής
Μία πολύ σπουδαία νίκη πέτυχε χθες το απόγευμα η νεοφώτιστη στην κατηγορία της Δ Εθνικής ομάδας της Δόξας Χέρσου, που την κρατά «ζωντανή» στο κυνήγι της διεκδίκησης της παραμονής της επικρατώντας του αξιόμαχου χθες Ολυμπιακού Γαλατάδων με σκορ 1-0 και μετά από ένα παιχνίδι γεμάτο άγχος κύρια από τους γηπεδούχους.
Μπακογιάννη: Η πολιτική ηγεσία οφείλει να βρει λύσεις
Στο Κιλκίς βρέθηκε το περασμένο Σάββατο η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, όπου εγκαινίασε τα γραφεία του κόμματος, με την παρουσία των βουλευτών, Κώστα Κιλτίδη και Χρήστου Μαρκογιαννάκη, και πολλών φίλων του κόμματος, ενώ συναντήθηκε και με εκπροσώπους φορέων του νομού.
Ομιλία Θ. Παραστατίδη στη Βουλή για αγροτικά
Στη Βουλή μίλησε ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Παραστατίδης, επί των άρθρων για το Μητρώο Εμπόρων αγροτικών προϊόντων. Ο κ. Παραστατίδης σημείωσε:«Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, με το σημερινό νομοσχέδιο ίσως για πρώτη φορά γίνεται μια σημαντική και ουσιαστική παρέμβαση στην αγορά, την διακίνηση και εμπορία των αγροτικών προϊόντων.
Προϋπολογισμός ανάγκης κι όχι ανάπτυξης
Αν κάτι μάθαμε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς την περασμένη Πέμπτη 31 Μαρτίου δεν ήταν ασφαλώς η καταψήφιση του ισολογισμού της απογραφής από την μειοψηφία. Ούτε η υπερψήφισή του από την πλειοψηφία. Ούτε καν οι αντεγκλήσεις και τα φραστικά επεισόδια μεταξύ του συμβούλων της μειοψηφίας με τους Δήμαρχο Ευάγ. Μπαλάσκα και την πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλισθένη Πάκα – Κυμπαρίδη.
Ξυλοκόπησαν άγρια διευθυντή σχολείου!
Μια πρωτοφανή σε βιαιότητα επίθεση δέχθηκε ο διευθυντής του 4ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς, Γιώργος Τσακαλοφίδης, πρωτόγνωρη για την κοινωνία του νομού μας, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από δυο αδέλφια, που τον έστησαν καρτέρι (!) το μεσημέρι της Παρασκευής στην είσοδο του σχολείου και μπροστά στα μάτια των μικρών μαθητών!