espa pkm

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2026, 9:48:08 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Αποκαλύψεις για τη Μπλέικ Λάιβλι και τον Ράιαν Ρέινολντς αναδύονται από ανησυχητικά μηνύματα. Ακόμη και για τα δεδομένα των έντονων συγκρούσεων του Χόλιγουντ, η διαρκής αντιπαράθεση μεταξύ της ηθοποιού Μπλέικ Λάιβλι και του σκηνοθέτη Τζάστιν Μπαλτόνι είναι αρκετή για να δικαιολογήσει ένα νέο sequel του Rocky.

Συγκλονιστική αεροπορική τραγωδία στη Φιλαδέλφεια, με έξι θύματα και ανησυχία για επιζώντες στο έδαφος. Μια νέα αεροπορική τραγωδία έπληξε τις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτή τη φορά στη Φιλαδέλφεια.

Οι δύο καταστροφικές πυρκαγιές στο Λος Άντζελες τέθηκαν υπό πλήρη έλεγχο από τους πυροσβέστες χθες, αφότου έκαιγαν για περισσότερες από τρεις εβδομάδες, προκαλώντας τον θάνατο περίπου 30 ανθρώπων και τον εκτοπισμό χιλιάδων άλλων.

Σε 15 ημέρες αναμένεται να ανοίξει ξανά η πλατφόρμα του βελτιωμένου προγράμματος “Ανακαινίζω – Νοικιάζω” με την αύξηση του ποσοστού από 40 σε 60 τοις εκατό και αύξηση του ποσού από τις 10.000 ευρώ σε 13.500 ευρώ, που αναμένουν χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καβάλας, ως μέλος εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείτο στις τηλεφωνικές απάτες, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη άγνωστοι συνεργοί του.

 Η ανάγκη διαμόρφωσης ενός νέου πλαισίου για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών, με στόχο τη διασφάλιση της βιωσιμότητάς τους και την αναβάθμιση του ρόλου των πωλητών, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν οι εκπρόσωποι των λαϊκών αγορών με τον υπουργό Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκο, στη Θεσσαλονίκη.

Η απελευθέρωση έξι Αμερικανών πολιτών στη Βενεζουέλα σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων. Έξι Αμερικανοί πολίτες, οι οποίοι κρατούνταν στη Βενεζουέλα, απελευθερώθηκαν την Παρασκευή και επιστρέφουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και κτίρια κατοικιών υπέστησαν ζημιές από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς με πυραύλους και drones που εξαπέλυσε η Ρωσία εναντίον της Ουκρανίας, δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι.

Η Χαμάς παρέδωσε τον Αμερικανοϊσραηλινό όμηρο Κιθ Σίγκελ στον Ερυθρό Σταυρό στο λιμάνι της πόλης της Γάζας, μετέδωσαν τηλεοπτικοί σταθμοί. Πρόκειται για τον τελευταίο από τους τρεις ομήρους που κρατούνταν στη Λωρίδα της Γάζας και οι οποίοι θα αφεθούν ελεύθεροι σήμερα.

Σχεδόν αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές, προβλέπονται για σήμερα, Σάββατο, σε Μακεδονία και Θράκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και από αργά το βράδυ στη Θράκη βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.