espa pkm

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2026, 6:50:43 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τον δημοσιογράφο Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, αποχαιρετά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Στην απόλυτη εξωστρέφεια και στην αξιοποίηση στο μέγιστο βαθμό των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων χρηματοδότησης για το Επιμελητήριο Κιλκίς και τα μέλη του θα κινηθεί η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου, με πρωτοβουλίες του προέδρου του Κώστα Βιολιτζή.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (28-1-2025)

Οκτώ από τους Ισραηλινούς ομήρους που πρόκειται να απελευθερωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες κατά την πρώτη φάση της συμφωνίας εκεχειρίας μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας είναι νεκροί, ανακοίνωσε σήμερα ο Νταβίντ Μένσερ, εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης.

Η κινεζική νεοφυής εταιρία DeepSeek ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ότι δέχεται μια «μεγάλης κλίμακας» κυβερνοεπίθεση, γεγονός που ανάγκασε την εταιρία να περιορίσει προσωρινά τις εγγραφές χρηστών στην νέα εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης.

Στα 8,7 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα το 2024, σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών, έναντι στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 4,635 δισ.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας κινητοποιούνται και οι αγρότες της; Επαρχίας Κιλκίς συμμετέχοντας στην πανελλαδική διαμαρτυρία του κλάδου.

Περί τα 3ο0 τρακτέρ συγκεντρώθηκαν αρχικά στον χώρο του αεροδρομίου, στην είσοδο της πόλης και μετά το μεσημέρι κινήθηκαν και κατέλαβαν θέσεις στον γνωστό «κόμβο των τρακτέρ» στη δυτική είσοδο της πόλης από Θεσσαλονίκη, όπου και παραδοσιακά στήνονται τα μπλόκα σε κάθε αγροτική κινητοποίηση.

Συνεδριάζει την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2025 το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας στις 5,30 μ.μ. κι αφού προηγηθεί η κοπή της βασιλόπιτας, να λάβει αποφάσεις επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

Συνάντηση εργασίας είχε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Μακεδονία, Μιχάλης Μπεκίρης, με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη, στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης.

Κάποιες από τις ομήρους που απελευθερώθηκαν από τη Γάζα στο πλαίσιο της συμφωνίας για κατάπαυση πυρός κρατούνταν σε σήραγγες της Χαμάς για έως και οκτώ μήνες συνεχώς, χωρίς να βλέπουν το φως της ημέρας και έχοντας ελάχιστη ανθρώπινη επαφή, δήλωσε σήμερα Ισραηλινός υψηλόβαθμος αξιωματικός.