Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Και όμως μπορεί
Το μήνυμα που στέλνει η κυβέρνηση με την απόφαση της κυβερνητικής
επιτροπής να χορηγήσει άτοκο δάνειο στις Ενώσεις για να πληρωθούν οι
παραγωγοί για τα απούλητα σιτάρια και καλαμπόκια τους δεν είναι μόνο η
στήριξη των κινρών παραγωγών.
Το μήνυμα είναι πως η κυβέρνηση αν θέλει μπορεί να χτυπήσει τα καρτέλ.
Το μήνυμα είναι πως δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα και για όλα υπάρχουν
λύσεις.
Να καταθέσει στην Επιτροπή για το Βατοπέδι ζητά ο Κιλτίδης
Επιστολή στον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το
Βατοπαίδι έστειλε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Κιλτίδης
ζητώντας να κληθεί «το ταχύτερο δυνατόν» σε συνεδρίαση της Επιτροπής
για να δώσει διευκρινίσεις για το θέμα της έκτασης στην Ουρανούπολη του
Δήμου Σταγείρων - Ακάνθου Ν. Χαλκιδικής σε ό,τι αφορά την εφαρμογή της
δασικής νομοθεσίας.
Καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ευρωπού, μετά από σχετική εισήγηση του Δημάρχου
Ευθύμη Κουρτζανίδη, και λαμβάνοντας υπόψη το οικονομικό πρόβλημα και
τις δυσκολίες των κατοίκων του Δήμου, αποφάσισε να μην προβεί σε
αυξήσεις τελών. Έτσι, δεν αυξήθηκαν τα τέλη χρήσης υπονόμων και δικαιώματος σύνδεσης με
το αποχετευτικό δίκτυο, διατηρώντας το πάγιο τέλος των 17,00 ευρώ.
Οκτώ τρόποι για να αποφύγετε την υπερχρέωση από τα υψηλά τραπεζικά επιτόκια
Οκτώ τρόπους, με τους οποίους οι δανειολήπτες μπορούν να γλιτώσουν από τον εφιάλτη της υπερχρέωσης, καθώς οι τράπεζες αυξάνουν τα επιτόκια σε πιστωτικές κάρτες και δάνεια, παρουσιάζει την Πέμπτη σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Τα Νέα.
Δεν θα περάσει ο ΚΟΘΑΛΗΣ
Την απόφασή τους να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους στην υγεία και στην οικονομική επιβίωση διατράνωσαν οι κάτοικοι της Περίνθου. Οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού απειλούνται, όπως υποστηρίζουν, από την επαπειλούμενη λειτουργία λατομείου της «Κεραμουργείας Βορείου Ελλάδος» σε κοντινή απόσταση από το χωριό τους και οργανώνουν την αντίδρασή τους με παράσταση διαμαρτυρίας που έκαναν την περασμένη Τρίτη στο Νομάρχη Ευάγγελο Μπαλάσκα. Την ίδια ημέρα επέδωσαν στην Εισαγγελία Κιλκίς καταγγελία - μηνυτήρια αναφορά ζητώντας τη διερεύνηση και την απόδοση ευθυνών, όπου τυχόν διαπράχθηκαν παρανομίες.
ΑΔΕΔΥ Κιλκίς : 35 χρόνια μνήμης και αγώνα
ΤΟ εκπληκτικός ξεσηκωμός των φοιτητών, των εργατών αλλά και όλου του λαού στο Πολυτεχνείο, στερέωσε τις προϋποθέσεις για την ανατροπή της στυγνής δικτατορίας, που επιβλήθηκε στον ελληνικό λαό με τις ευλογίες των Αμερικάνων. Αυτή η εξέγερση ανανέωσε, αναζωογόνησε την ελπίδα και έβαλε δύναμη στο περιεχόμενο των στόχων για κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία.
Σε Πάτρα, Πρέβεζα και Θεσπρωτία
Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα, τόνισε σε ομιλία του σε εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Λούρου του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα. «Η χώρα είναι αθωράκιστη στην ακρίβεια καθώς η κυβέρνηση της Ν.Δ. ασχολείται με την προστασία του κεφαλαίου και την υπόθαλψη των φοροφυγάδων…» είπε ο κ. Φλωρίδης που πρότεινε αντί η κυβέρνηση να δώσει χωρίς κοινωνικό έλεγχο τα 28 δις στις τράπεζες να τις δώσει για να ικανοποιήσει τις λαϊκές ανάγκες.
Ικανοποίηση
Έλαμπε από ικανοποίησε ο Νώντας Κοκοβίδης στο χορό των εκδοροσφαγέων. Ο λόγος ήταν ότι ο παρών στην εκδήλωση Σ. Τσιτουρίδης είχε πλέξει το εγκώμιο του αντιδημάρχου για την δουλειά του στον τομέα της καθαριότητας του δήμου!
Ατελεύτητες μελέτες
Μεταξύ των προτάσεων της επιτροπής του καθηγητή Φυτιάνου για τον έλεγχο της ρύπανσης των νερών του Θερμαϊκού κόλπου από τα νερά των ποταμών Αξιού, Αλιάκμονα, Γαλλικού και Λουδία είναι και η δημιουργία ενός αυτοματοποιημένου συστήματος ελέγχου ποιότητας νερού στον Αξιού σε σταθμό στους Ευζώνους ή την Αξιούπολη για τον 24ώρο έλεγχο της ποιότητας του ύδατος του Αξιού που εισέρχεται στην χώρα μας.
Κιλτίδης: Κινήθηκα στα πλαίσια της νομιμότητας
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος
Κιλτίδης, με αφορμή τα δημοσιεύματα του ημερήσιου Αθηναϊκού Τύπου
αναφορικά με την κατάθεση του Προέδρου του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών
στην Εξεταστική Επιτροπή του Ελληνικού Κοινοβουλίου για το θέμα του
Βατοπαιδίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα από τον ημερήσιο Τύπο για την κατάθεση του
Προέδρου του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών κ. Ιωάννη Μουρμούρα και τα όσα
ισχυρίζεται για την αποδοχή της υπ΄αριθ.161/2008 Γνωμοδότησης του
Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.