Εκτός αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης κινδυνεύει να βρεθεί το 40% των περίπου 3500 ακινήτων που σήμερα διατίθενται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης μέσω πλατφορμών, όταν τεθεί σε ισχύ το σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Κίνδυνος αποκλεισμού χιλιάδων ακινήτων από την αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης λόγω νέου νομοσχεδίου
Αξιοσημείωτη αύξηση αιτήσεων για το πρόγραμμα Σπίτι μου ΙΙ
Αύξηση των δαπανών κατά 150% καταγράφηκε στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) πέρυσι σε σχέση με το 2019, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται σε 13,315 δισ.
Ανησυχία στον ΠΑΟΚ λόγω Ζίβκοβιτς
Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19/1, 19:00) με αντίπαλο τον Άρη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, έχει ήδη αρχίσει.
Κάτω κι από τις 70 χιλιάδες ο μόνιμος πληθυσμός του ν. Κιλκίς
Στ. Μάλγαρης: Οδικό δίκτυο πρόσβασης στο ΤΕΙ Κιλκίς - Άμεσα έργα από Περιφέρεια και Δήμο Κιλκίς
Μετά τη θετική εξέλιξη και την έγκριση δεύτερου προγράμματος σπουδών στο Κιλκίς από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, είναι επιτακτική ανάγκη η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Κιλκίς να δρομολογήσουν άμεσα έργα για την κατασκευή ασφαλούς πρόσβασης στο ΤΕΙ Κιλκίς.
Μοναδική κινηματογραφική-μουσική εμπειρία στην ΤΕΧΝΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη, στο πλαίσιο της παρουσίασης της έκθεσης ζωγραφικής του Χρήστου Γιαννέλου με τίτλο «Θηλυκότητα ή αλλιώς θηλυκή δύναμη-ενέργεια», σας καλεί να ζήσετε μια μοναδική κινηματογραφική-μουσική εμπειρία το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2025 στις 9 το βράδυ στην αίθουσα προβολών της Τέχνης, με το Silent Movie Project.
Αστυνομικοί του Κιλκίς συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη άνδρα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Συνελήφθη στις 15 Ιανουαρίου 2025 το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, για κατοχή και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ιταλία: Ορατή η επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Αθήνα
Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa αναφέρεται στην εντατικοποίηση των επαφών με στόχο την επιστροφή στην Αθήνα των Γλυπτών του Παρθενώνα που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο.
BP: Περιορισμός εργατικού δυναμικού κατά 5% για μείωση κόστους
Η BP ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προβεί σε περικοπές της τάξεως του 5% και πλέον του εργατικού της δυναμικού παγκοσμίως, ως μέρος των προσπαθειών του διευθύνοντος συμβούλου Μάρει Οκινκλός να μειώσει τα κόστη και να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών στον ενεργειακό αυτό γίγαντα.
Νέο αντιαεροπορικό σύστημα από την Βρετανία για την Ουκρανία
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ ανακοίνωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση του θα προμηθεύσει την Ουκρανία με ένα νέο κινητό σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας.
Κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο Στάρμερ τόνισε ότι το αμυντικό αυτό σύστημα «αναπτύχθηκε για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της Ουκρανίας».