espa pkm

Σάββατο, 18 Απριλίου 2026, 11:33:04 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Είδαμε τον Σωκράτη Φάμελλο, Νικο  Ανδρουλάκη, και λοιπούς  λαοπλάνους  αρχηγούς  κομμάτων  να τρέχουν στα μπλόκα των αγροτών και να στηρίζουν 

 το κλείσιμο των δρόμων και τα αιτήματα τους, πριν καλά καλά μάθουν  ποιά είναι αυτά.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Πετράδων Κιλκίς ιερούργησε σήμερα, Κυριακή μετά την Χριστού Γέννηση, 28 Δεκεμβρίου 2025, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος.

Με θλίψη αποχαιρετούμε έναν ακόμη καλό μας συμπολίτη και μέλος του κόμματος, 

τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΟΡΦΑΝΙΔΗ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Από παλιά, τα Χριστούγεννα ήταν τουλάχιστον γιορτή της ανθρωπιάς για τα κοινωνικά δεδομένα, γιορτή μιάς ζεστής προσέγγισης των ανθρώπων.

Ξεπερνά κάθε όριο πολιτικού θράσους η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να εμφανιστεί ως κατήγορος.

Το δρώμενο του Δωδεκαημέρου «Τα Μωμοέρια», θα αναβιώσει η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2026, από τις 18:00, στους δρόμους του Κιλκίς με κατάληξη της πομπής στην πλατεία Ειρήνης.

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σε δύο εκτοξεύσεις πυραύλων κρουζ μακρού βεληνεκούς προς την κατεύθυνση της θάλασσας, ανέφερε σήμερα κρατικό μέσο ενημέρωσης.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, που διεξήχθη χθες Κυριακή κι εξ όσων είναι γνωστά ήταν η πρώτη του είδους από τον Νοέμβριο, ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε τις εκτοξεύσεις και κάλεσε να υπάρξει «απεριόριστη και συνεχής ανάπτυξη» των πυρηνικών δυνάμεων της χώρας, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Έξι άνθρωποι – ανάμεσά τους ένα κοριτσάκι δύο ετών – σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν χθες Κυριακή όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε συγκεντρωμένο κόσμο σε παραλία πόλης του νοτιοδυτικού Ισημερινού, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας στη νήσο Κελέβη της Ινδονησίας είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκαέξι άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι τρεις, ενημέρωσε σήμερα το Γαλλικό Πρακτορείο στέλεχος των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών.