espa pkm

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2026, 9:21:09 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ομάδα ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και του Κδαπ-μεα του δήμου Κιλκίς αναχώρησαν σήμερα το πρωί (22/8) συνοδεία της προέδρου του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων & Υποστηρικτών του ΚΚΣ κα. Μαίρη Μήλιου και εργαζόμενης του  φορέα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε κατασκήνωση στην περιοχή Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησε χθες

ο νέος Διοικητής του 601ου Αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού του στρατοπέδου Καμπάνη Ζαχαρίας Σαββάκης.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς συνεχάρη τον Διοικητή και του ευχήθηκε μια γόνιμη και δημιουργική θητεία στη νέα διοικητική του μονάδα.

Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Ιππόκαμπος Κιλκίς αναζητά προσωπικό:

Ειδικότητες:
• Κοινωνικό Λειτουργό
• Ειδικό Παιδαγωγό
• Έργοθεραπευτή
Οι κάτοχοι δελτίου ανεργίας και ηλικίας κάτω των 29 ετών θα προτιμηθούν.
Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,this)" rel="noreferrer">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς ανεβάζει την παιδική θεατρική παράσταση ‘’ Το Μαγικό κλειδί’’ στο Θέατρο Λόφου Αγίου Κιλκίς, το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 21:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το σενάριο, στηριγμένο στο παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα ‘’Η καρδιά της βασιλοπούλας’’ προσφέρει τροφή για σκέψη και ζωντανεύει επί σκηνής με τον μοναδικό τρόπο της Κάρμεν Ρουγγέρη και της Χριστίνας Κουλουμπή. 

Γνήσια λαϊκή γιορτή με λειτουργίες εμπορίου και νότες παράδοσης, η ετήσια Εμποροπανήγυρη Κιλκίς καταλαμβάνει ηγετική θέση στη ζωή της πόλης στην αυγή του φθινοπώρου.

Με επίκεντρο την πλατεία Λατσιών, η πρώτη Τετάρτη του Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί την έναρξη ποικίλων εμπορικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων που αποσκοπούν στην τόνωση της εμπορικής κίνησης, στην προσέλκυση επισκεπτών αλλά και στην προβολή και ανάδειξη της ιδιαίτερης πολιτιστικής φυσιογνωμίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας του τόπου.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024 διοργανώνεται από τον ΟΣΠΕΓ ο 12ος Ημιμαραθώνιος Πάικου και  5ος αγώνας «Καστανόδασος Πάικου» μήκους 5χλμ με σημείο εκκίνησης τον Πρ. Ηλία Καστανερής.

Η διοργάνωση όπως κάθε χρόνο είναι αφιερωμένη στην προστασία της φύσης και στην αποτροπή των καταστροφικών σχεδίων για το Πάικο (εξορύξεις, υδροηλεκτρικά, ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά) και αδελφοποιημένη με τη διοργάνωση «Ξεσκουριά...ζω» που διεξάγεται αρχές Οκτώβρη στον Κάκκαβο.

Η Ευρώπη έχει επιτύχει το 90% της πλήρωσης των αποθεμάτων φυσικού αερίου δύο μήνες πριν από την καθορισμένη ημερομηνία της 1ης Νοεμβρίου, επιβεβαιώνοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη για τον επερχόμενο χειμώνα, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε σήμερα την Ουκρανία ότι προσπάθησε να επιτεθεί στον πυρηνικό σταθμό της Ρωσίας στο Κουρσκ κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενημερώνοντας παράλληλα τον αρμόδιο οργανισμό για την πυρηνική ασφάλεια του ΟΗΕ σχετικά με την κατάσταση.

Ο Πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι από τη Βαρσοβία προκρίνει «τον διάλογο και τη διπλωματία» για την επίλυση των διαφορών, δηλώνοντας ότι «μία σύγκρουση ποτέ δεν μπορεί να επιλυθεί στο πεδίο της μάχης», εν όψει της αυριανής του επίσκεψης στο Κίεβο.

Με τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Νέο Πάρκο Φλώρινας, ανοίγει απόψε η αυλαία των φετινών εκδηλώσεων «Πρέσπες 2024». Σημείο αναφοράς φέτος είναι ότι καμία από τις δράσεις που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός των Πρεσπών δεν διεξάγεται στην Πρέσπα ή στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου.