Άνοιξε επίσημα τις πύλες του το HUB 26, το πρώτο, μεγάλης κλίμακας, βιοκλιματικό επιχειρηματικό πάρκο της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για τη Δυτική Είσοδο της πόλης.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Επίσημη έναρξη του HUB 26 στη Θεσσαλονίκη
Η μουσική αναδρομή στον Πόντο και τη Σμύρνη έρχεται στις 24 Σεπτεμβρίου
Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών η αναβληθείσα λόγω πρόβλεψης για έντονα καιρικά φαινόμενα συναυλία, αφιερωμένη στον Πόντο και τη Σμύρνη.
Σε γεύμα με Θεσσαλονικιές η Ντόρα Μπακογιάννη (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Μια ευκαιρία να βρεθεί με Θεσσαλονικιές που διακρίνονται στο χώρο των επιστημών, της τέχνης, του επιχειρείν, του πολιτισμού, της φιλανθρωπίας και της διπλωματίας, είχε το Σάββατο 7/9 η Ντόρα Μπακογιάννη.
Πέτρος Παππάς: Εγώ δεν μπορώ να έχω πρόεδρο τον Πολάκη που δεν πιστεύει στην ισότητα των ανθρώπων
«Θεωρώ ότι είναι θεμελιακό για την αριστερά να πιστεύουμε στην ισότητα των ανθρώπων» εξήγησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Διακοπή ρεύματος την Παρασκευή (13-09) σε περιοχή του Κιλκίς
Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Παρασκευή (13-09) στην παρακάτω περιοχή:
από ώρα 08:00 έως 14:30
Σύλληψη ατόμου από Αστυνομικούς του Κιλκίς: Κατασχέθηκαν 1,8 κιλά κοκαΐνης και 11.265 ευρώ
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν 1 κιλό και 823 γραμμάρια κοκαΐνης, 95 γραμμάρια κάνναβης, ένα πιστόλι και 11.265 ευρώ
ΗΠΑ: Προειδοποιήσεις προς την Κίνα για επικίνδυνες ενέργειες στη Νότια Σινική Θάλασσα
Αμερικανός ανώτερος αξιωματικός προειδοποίησε τον κινέζο ομόλογό του εναντίον οποιασδήποτε «επικίνδυνης» και «εκβιαστικής τακτικής» που θα μπορούσε δυνητικά να προκαλέσει κλιμάκωση στη Νότια Σινική Θάλασσα, κατά τη διάρκεια συζήτησης μέσω βιντεοσύνδεσης, σύμφωνα με ανακοίνωση των υπηρεσιών του.
Ρωσία: Διεθνείς προσφυγές μετά την ουκρανική επίθεση με drones κατά της Μόσχας
Το ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό άρχισε στρατηγικά γυμνάσια που εκτείνονται στον Ειρηνικό και τον Αρκτικό (Βόρειο Παγωμένο) Ωκεανό, καθώς και στη Μεσόγειο, τη Βαλτική και την Κασπία Θάλασσα, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
20 Χρόνια Προσφοράς στην Ελλάδα και το NATO
Φέτος εορτάζουμε την 20η επέτειο του Ταχέως Αναπτυσσόμενου Σώματος του ΝΑΤΟ (NRDC-GR) στην Ελλάδα από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2004.
Άρθρο του Κωνσταντίνου Μπαλωμένου
Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη θανατηφόρα παράσυρση το πρωί της Τρίτης
Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας.
Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (10-09-2024), στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής (ρεύμα εισόδου, πλησίον διασταύρωσης Πράσινα Φανάρια), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός παρέσυρε 42χρονο ημεδαπό – πεζό, με αποτέλεσμα το θανάσιμου τραυματισμό του τελευταίου.