Η Υπηρεσία Πολιτικής Άμυνας της Γάζας γνωστοποίησε ότι 15 μέλη μιας οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων τριών γυναικών και εννέα παιδιών, σκοτώθηκαν από ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα που σημειώθηκε τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας στο κέντρο της Λωρίδας της Γάζας.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
15 μέλη μιας οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων 9 παιδιών, έχασαν τη ζωή τους από ισραηλινό πλήγμα στη Γάζα
Η Μόσχα κατηγορεί το Κίεβο για βομβαρδισμούς δρόμου κοντά στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
Οι Ρώσοι που ελέγχουν τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια στην Ουκρανία ανακοίνωσαν σήμερα ότι ένα ουκρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος άφησε εκρηκτικά σε δρόμο κοντά στο σταθμό, θέτοντας σε κίνδυνο το προσωπικό που χρησιμοποιεί αυτόν το δρόμο, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Aπό ισραηλινό πλήγμα 10 νεκροί, 5 τραυματίες στον νότιο Λίβανο
Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους δύο παιδιά, και πέντε τραυματίσθηκαν από ισραηλινό πλήγμα σε κτίριο κατοικιών στην πόλη Ναμπατίγια του νότιου Λιβάνου, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων NNA.
Δύο προσαγωγές και έλεγχος 93 ατόμων από την αστυνομία
Με δύο προσαγωγές και έλεγχο συνολικά 93 ατόμων, εκ των οποίων οι 86 ανήλικοι, ολοκληρώθηκε η ειδική επιχειρησιακή δράση της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για την πρόληψη και καταπολέμηση της ανηλικότητας σε περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού.
Συλλήψεις τριών αλλοδαπών για τη μεταφορά 67 μη νόμιμων μεταναστών στην Ελλάδα
Στην κατάσυλληψη τριών αλλοδαπών διακινητών, οι οποίοι σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις επιχείρησαν να ενσωματώσουν στη χώρα συνολικά 67 μη νόμιμους μετανάστες, προχώρησαν χθες αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης σε περιοχές του Έβρου.
Σύλληψη δύο νεαρών που εμπλέκονται σε τροχαίο ατύχημα και έδωσαν ψευδή κατάθεση
Δύο νεαρά άτομα ηλικίας 20 και 22 ετών βρίσκονται αντιμέτωπα με τη δικαιοσύνη, καθώς μετά την εμπλοκή τους σε τροχαίο ατύχημα, παρείχαν ψευδή κατάθεση σχετικά με το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο.
12 νεκροί κατά την εξέγερση στη φυλακή του Σεν Μαρκ στην Αϊτή
Δώδεκα κρατούμενοι έχασαν τη ζωή τους κατά την εξέγερση που σημειώθηκε, την Παρασκευή, στις φυλακές του Σεν Μαρκ στην Αϊτή, την οποία εκμεταλλεύτηκαν ορισμένοι έγκλειστοι για να αποδράσουν.
Νέο σχέδιο συμφωνίας για εκεχειρία στη Γάζα – Η Χαμάς απορρίπτει τους ‘νέους όρους’ του Ισραήλ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες παρουσίασαν χθες, Παρασκευή, έπειτα από δύο ημέρες διαπραγματεύσεων στην Ντόχα, μια τροποποιημένη πρόταση συμφωνίας για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα. Ωστόσο, η Χαμάς αφότου απέρριψε άμεσα τους «νέους όρους» που υποστήριξε πως θέτει το Ισραήλ, υπάρχει αναταραχή καθώς οι διπλωματικές πιέσεις εντείνονται για να αποφευχθεί μια περιφερειακή στρατιωτική κλιμάκωση.
Ινδία: Επαγγελματίες Υγείας Ξεκίνησαν 24ωρη Απεργία σε Ένδειξη Διαμαρτυρίας για τον Βιασμό και τη Δολοφονία Νεαρής Γιατρού
Σήμερα, οι επαγγελματίες υγείας στην Ινδία πραγματοποίησαν 24ωρη απεργία, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους αποκλειστικά για επείγοντα περιστατικά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον φρικτό βιασμό και τη δολοφονία μιας γιατρού στην Κολκάτα (πρώην Καλκούτα).
Ρωσία: Ο στρατός της Ουκρανίας κατέστρεψε γέφυρα στην περιοχή Κούρκ, εμποδίζοντας τις εκκενώσεις των κατοίκων
Οι δυνάμεις της Ουκρανίας κατέστρεψαν μία γέφυρα στον ποταμό Σέιμ εντός της περιφέρειας Κούρκ στη Ρωσία, καθιστώντας αδύνατές τις εκκενώσεις των πληθυσμών διά ξηράς, όπως ανέφερε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS επικαλούμενο τοπικές υπηρεσίες ασφαλείας.