Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μίλησε για την ανάγκη οικοδόμησης μιας ισχυρής Ευρώπης σε μια εποχή υψηλής αβεβαιότητας, λίγο πριν την κρίσιμη ψηφοφορία για την επανεκλογή της.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Φον ντερ Λάιεν: «Προτεραιότητες η ευημερία και η ανταγωνιστικότητα»
Ευρωκοινοβούλιο: Ρουμάνα ευρωβουλευτής μπήκε με φίμωτρο στην Ολομέλεια – Ζητούσε να τους διαβάσει παπάς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Μέσα από βίντεο που ανάρτησε ο Φειδίας Παναγιώτου, αναδείχθηκε ο χαμός που προκλήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο από την παρουσία της ακροδεξιάς Ντιάνα Σοσοάτσα από τη Ρουμανία, η οποία μπήκε στην Ολομέλεια με φίμωτρο και ζητούσε να διαβάσει τους ευρωβουλευτές ένας παπάς.
Εργασίες ασφαλτόστρωσης την Παρασκευή και το Σάββατο σε τμήματα των οδών Αγ. Δημητρίου και Κ. Καραμανλή
Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα εκτελεστούν την Παρασκευή και το Σάββατο σε τμήματα των οδών Αγ. Δημητρίου και Κ. Καραμανλή.
Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή, από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι, θα εκτελεστούν εργασίες στα αριστερά μέρη του οδοστρώματος της οδού Αγίου Δημητρίου, και στα δύο ρεύματα πορείας, από την συμβολή της με την οδό Κατσιμίδη έως τη συμβολή της με την οδό Ελ.
Φωτιά τώρα στη Θεσσαλονίκη | Ήχησε το 112
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης.
Για την κατάσβεση επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Από το 112 έφτασε μήνυμα στους πολότες, το οποίο έκανε λόγο για δασική πυρκαγιά μεταξύ των πεεριοχών Πλαγιαρίου και Τριλόφου Δήμου Θέρμη.
Σε εξέλιξη φωτιά σε χαμηλή βλάστηση μεταξύ Τρίλοφου και Πλαγιαρίου
Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε, νωρίς το μεσημέρι, σε χαμηλή βλάστηση μεταξύ Τριλόφου και Πλαγιαρίου. Στο σημείο επιχειρούν 44 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων και 12 οχήματα της πυροσβεστικής.
Πρόσληψη 72 σχολικών καθαριστών-καθαριστριών στον Δήμο Κιλκίς για το διδακτικό έτος 2024-2025
Την πλήρωση 72 θέσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού των σχολικών μονάδων του κατά το διδακτικό έτος 2024 – 2025 ανακοινώνει ο Δήμος Κιλκίς.
Από τις αιτούμενες θέσεις oi τριάντα οκτώ (38) είναι μερικής απασχόλησης 5,5 ωρών και οι υπόλοιπες τριάντα τέσσερις (34) είναι μερικής απασχόλησης 3,5 ωρών.
Διακοπές ρεύματος την Τρίτη (23-07) στο Πολύκαστρο της Παιονίας
Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Τρίτη (23-7) στις παρακάτω περιοχές:
από ώρα 08:00 έως 14:00 (ΤΜΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ)
ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΟΔΟΙ:
Συνεχείς αναζωπυρώσεις της πυρκαγιάς στο λεκανοπέδιο των Μουριών
Για τέταρτη μέρα το μέτωπο της φωτιάς στο λεκανοπέδιο των Μουριών και στους υπερκείμενους λόφους ανατολικά της Καλλιρόης είναι ανοιχτό με την Πυροσβεστική του Κιλκίς να δίνει τεράστιο αγώνα για την κατάσβεσή της.
Συνεχίζεται σήμερα στη Ρωσία η δίκη του Αμερικανού δημοσιογράφου Έβαν Γκέρσκοβιτς
Συνεχίστηκε σήμερα η κεκλεισμένων των θυρών δίκη του Αμερικανού δημοσιογράφου Έβαν Γκέρσκοβιτς στο Γεκατερίνμπουργκ, την πόλη όπου συνελήφθη στα τέλη Μαρτίου του 2023 για «κατασκοπεία», μια κατηγορία που ποτέ δεν στοιχειοθέτησε η Ρωσία.
Η σύζυγος του Βανς, μια δικηγόρος ινδικής καταγωγής, προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο να γίνει η «δεύτερη κυρία» των ΗΠΑ
Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε ότι ο σύζυγός της θα είναι υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ, οι προβολείς έπεσαν πάνω στην Ούσα Βανς. Σε ηλικία 38 ετών η δικηγόρος αυτή με το εντυπωσιακό βιογραφικό, κόρη Ινδών μεταναστών, ενδέχεται να γίνει η «δεύτερη κυρία» των ΗΠΑ.