espa pkm

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2026, 9:07:46 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η Βόρεια Κορέα έστειλε για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες μπαλόνια με ακαθαρσίες προς την Νότια Κορέα, ανακοίνωσε ο νοτιοκορεατικός στρατός.

Ο υπουργός Αμυνας έκανε λόγο για «αφάνταστα αισχρή και χαμερπή συμπεριφορά».

Με το σύνθημα «Ψηφίζουμε όλοι για την Ευρώπη που οραματιζόμαστε» και «Η Δημοκρατία χρειάζεται υπερασπιστές. Γίνε ο επόμενος» οι μαθητές-πρέσβεις και οι εθελοντές μαθητές του 1ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης παρακινούν τους πολίτες να συμμετέχουν στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης κατευθυνόμενος προς το Δημαρχείο είδε στη διασταύρωση της Τσιμισκή με τη Δ. Γούναρη τις εικόνες με ογκώδη αφημένα πάνω στο πεζοδρόμιο.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

 Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απρόσμενη απώλεια του Σταύρου Φάσσου, αρχισυντάκτη του δημοσιογραφικού συγκροτήματος «Μαχητής του Κιλκίς».  Αγάπησε αληθινά το τόπο μας, έδωσε μάχες αποζητώντας το δίκαιο, τίμησε τη δημοσιογραφία με το ήθος του, υπήρξε άριστος γνώστης της ελληνικής γλώσσας με ευφυή γραφή.

Η Ρωσία εκτόξευσε περίπου 100 πυραύλους και drones εναντίον ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας στη διάρκεια της νύκτας της Παρασκευής προς Σάββατο, δήλωσαν σήμερα Ουκρανοί αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με την ουκρανικό Πολεμική Αεροπορία, «ο εχθρός εκτόξευσε 53 πυραύλους διάφορων τύπων και 47 επιθετικά drones».

Στα ελληνοτουρκικά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Τούρκος υπουργός ‘Αμυνας, Γιασάρ Γκιουλέρ, σε δηλώσεις του προς Τούρκους δημοσιογράφους με τους οποίους συναντήθηκε στο πλαίσιο της τελικής φάσης της διακλαδικής άσκησης «Efes 2024», που διεξήχθη υπό την ευθύνη της τουρκικής Στρατιάς του Αιγαίου.

Τέλος Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα Thessaly Evros Pass 2024 για χρηματοδότηση διακοπών στην Θεσσαλία και Έβρο, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά και να τονωθεί η τουριστική δραστηριότητα στην πληγείσα περιοχή της Θεσσαλίας, η οποία «χτυπήθηκε» από τις πλημμύρες τον Σεπτέμβριο 2023, αλλά και του Έβρου που επλήγη από τις πυρκαγιές το περασμένο καλοκαίρι.

Ένας 20χρονος έχασε τη ζωή του και άλλοι τρεις νεαροί άνδρες τραυματίστηκαν λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στο 1o χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ξάνθης-Καβάλας, όταν το ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε πινακίδα τιμών πρατήριου καυσίμων.

Ήταν η τελευταία από μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων που πραγματοποιήσαμε ως Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ και Τοπικές Κιλκίς και Παιονίας, εδώ και δύο μήνες,οι οποίες,είχαν ως μόνο σκοπό την συμβολή μας στο όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα για την παράταξη μας.

Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024 11:51

Να είστε παρόντες στην κάλπη

Πριν κάμποσα χρόνια θα προτρέπαμε να ψάξετε για τα εκλογικά σας βιβλιάρια καθώς οι ευρωεκλογές απέχουν μόλις οχτώ μέρες.