espa pkm

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2026, 12:17:09 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένο το κοριτσάκι που υπέστη πολλαπλά εγκαύματα, μετά από ανάφλεξη βενζίνης στην αυλή του σπιτιού σε χωριό του Λαγκαδά.

Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένο εξακολουθεί να νοσηλεύεται το μόλις 22 μηνών κοριτσάκι, το οποίο υπέστη εγκαύματα όταν ανεφλέγη μπιτόνι βενζίνης, την ώρα που ο πατέρας του επιχειρούσε να γεμίσει το ντεπόζιτο.

Λάβρος κατά του Άκη Μάντζιου εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με ανάρτησή του στα Social Media, στην οποία ανακοίνωσε, ουσιαστικά, το τέλος της συνεργασίας του με τον Άρη.

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στη Θεσσαλονίκη για άλλη μια μέρα, με τον περιφερειακό να είναι στα… κόκκινα, ενώ παρόμοια είναι η κατάσταση και στη Λαγκαδά.

Για ακόμα ένα πρωί η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, με την κίνηση να ξεκινάει από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και να συνεχίζεται μέχρι τα Κωνσταντινοπολίτικα.

Περιοδεία στο ν. Κιλκίς πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη, τον βουλευτή και πρώην Υπουργό Θάνο Πλεύρη και τον αδερφό του υποψήφιου ευρωβουλευτή μας Φρέντη Μπελέρη, Λεονάρντο, τους οποίους συνόδευε ο βουλευτής Κιλκίς και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Γεωργαντάς.

Ένας άνθρωπος βρήκε φρικτό θάνατο σήμερα όταν τον «ρούφηξε» η περιστρεφόμενη τουρμπίνα αεροσκάφους το οποίο ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τη διαδικασία απογείωσης στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ, ανακοίνωσαν οι ολλανδικές αρχές.

Τα οστά του Βούλγαρου βασιλιά Φερδινάνδου Α’ (βασίλευσε την περίοδο 1887-1918) μεταφέρθηκαν από το Κόμπουργκ της Γερμανίας στη Σόφια με στρατιωτικό αεροσκάφος, με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε, σήμερα, Τετάρτη 29 Μαΐου, την έδρα της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «Απόσπασμα Συνταγματάρχη Διαλέτη» το οποίο βρίσκεται στην ‘Ασσηρο Θεσσαλονίκης. 

Ο εφησυχασμός και η χαλαρότητα είναι ο μόνος κίνδυνος για τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, επισήμανε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας, ο οποίος είπε ότι πρέπει οι ψηφοφόροι να δώσουν καθαρό ορίζοντα τριετίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και να εκλέξουν ευρωβουλευτές που θα προωθήσουν τα ελληνικά συμφέροντα στις Βρυξέλλες, κατά την ομιλία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, που έγινε στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο “Ι.

Οι ενδιαφερόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους έως και τις 21 Ιουνίου

Τη δυνατότητα να αναπτυχθούν, να αυξήσουν τον τζίρο τους και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας θα δώσει, για ακόμη μια χρονιά, το μεγαλύτερο πρόγραμμα υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, ΟΠΑΠ Forward.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (30-5-2024)