espa pkm

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2026, 4:43:35 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Οι ρωσικές αρχές συνέλαβαν και προφυλάκισαν τον υπαρχηγό του γενικού επιτελείου στρατού, τον αντιστράτηγο Βαντίμ Σαμαρίν, με την κατηγορία της δωροληψίας, μετέδωσαν σήμερα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η πιο πρόσφατη σε σειρά συλλήψεων υψηλόβαθμων αξιωματικών του στρατού.

Σχεδόν 11.000 άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στην περιφέρεια του Χαρκόβου, στη βορειοανατολική Ουκρανία, από τις 10 Μαΐου που ξεκίνησε η ρωσική χερσαία επίθεση σε αυτή τη συνοριακή περιοχή, δήλωσε σήμερα ο κυβερνήτης της.

Τουλάχιστον 9 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 50 τραυματίστηκαν χθες, Τετάρτη, το βράδυ στο Μεξικό όταν τμήμα σκηνής κατέρρευσε λόγω ισχυρών ανέμων κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης για τις προεδρικές εκλογές, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Περισσότερους από επτά τόνους φρέσκων φρούτων και λαχανικών θα λάβουν δωρεάν οι επισκέπτες της σημερινής ολοήμερης γιορτής των Λαϊκών Αγορών που έχει στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από ειδικούς για τη σημασία της υγιεινής διατροφής, την προάσπιση της υγείας και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Μητέρα και γιος κατηγορούνται ότι εξωθούσαν στην πορνεία μία 22χρονη, υποχρεώνοντάς την με απειλές να συνευρίσκεται με υποψήφιους πελάτες στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα στην περιοχή των Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη, κρατώντας όλες τις εισπράξεις της.

Η ELVIAL, δίνοντας όλο και μεγαλύτερη βαρύτητα στην εξέχουσα σημασία των βιώσιμων πρακτικών στον κλάδο των συστημάτων αλουμινίου, ανακοινώνει την πιστοποίηση μεγάλης γκάμας των προϊόντων της με Environmental Product Declarations (EPDs).

Το Γυμνάσιο του Νέου Γυναικοκάστρου συμμετείχε σε δύο μαθητικά συνέδρια το ένα πανελλήνιο και το άλλο με σχολεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ παράλληλα η θετική εμπειρία που αποκομίσαν έθεσε τις βάσεις για να ενταχθούν σε ένα ευρύτερο διεθνές θεματικό δίκτυο "Τα παιδιά Πρεσβευτές του τόπου τους" που θα υλοποιηθεί κατά τα επόμενα δύο σχολικά έτη.

Το κλασσικό μοτίβο εξαπάτησης - ο θύτης εντοπίζει ένα σημείο που το θύμα είναι ευάλωτο και το αξιοποιεί για το χειραγωγήσει - ακολούθησε η κυβέρνηση της ΝΔ απέναντι σε χιλιάδες νέους με υψηλά τυπικά προσόντα, αλλά με ένα αδύνατο σημείο: είχαν ανάγκη για δουλειά.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά το φούρνο Τριανταφυλλίδη και ανώνυμο συμπολίτη μας για την δωρεά τσουρεκιών προς τους ωφελούμενους του Κέντρου μας για τις εορτές του Πάσχα.

Συνελήφθη στις 20 Μαΐου 2024 το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.