espa pkm

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2026, 11:06:12 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τα «ταυτόχρονα αιτήματα» για έκδοση ενταλμάτων σύλληψης από τον γενικό εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου κατά των ηγετών του Ισραήλ και της Χαμάς «δεν πρέπει» να εξισώνουν το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα με το Ισραήλ, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (22-5-2024)

Σε ανακοίνωση που τρομάζει προχώρησε η Ρωσία, καθώς έκανε γνωστό ότι θα αρχίσει ασκήσεις για τη χρήση πυρηνικών όπλων.

Μόλις χθες το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι τα γυμνάσια που περιλαμβάνουν μη στρατηγικά πυρηνικά όπλα για τα οποία έχει δώσει εντολή ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα πραγματοποιηθούν στη Ρωσία με βάση «το σχετικό χρονοδιάγραμμα» και αυτό είναι ζήτημα του υπουργείου Άμυνας.

Ενας 73χρονος θεατρικός παραγωγός έχασε τη ζωή του σε αεροπλάνο της Singapore Airlines, μετα απο έντονες αναταράξεις στον αέρα.

Σύμφωνα με τις Αρχές της Μπανγκόκ, όπου το αεροσκάφος της Singapore Airlines πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση, ο άτυχος 73χρονος κατά πάσα πιθανότητα υπέστη έμφραγμα.

    Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΕ εξελέγη για τα επόμενα δύο χρόνια (2024-2026) κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν, στο πλαίσιο του κλειστού τμήματος της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.

Την έδρα του 1ου συντάγματος Πεζικού καθώς και το επιτηρητικό φυλάκιο «ΝΙΚΗ» στη Φλώρινα, επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης, όπου ενημερώθηκε για τη δομή, την οργάνωση, την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητες και τη στελέχωσή τους, από τους διοικητές, συνταγματάρχη Στέφανο Δοξάκη και αντισυνταγματάρχη Ιωάννη Ναούμ (διοικητή του 504 μηχανοποιημένου τάγματος Πεζικου) και συνομίλησε με το προσωπικό.

Οδηγός του ΟΑΣΘ καταδικάστηκε τελεσίδικα σε φυλάκιση 5 μηνών, με 3ετή αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχος για τον τραυματισμό, από πτώση, υπερήλικης γυναίκας, όταν εκείνη επιχείρησε να επιβιβαστεί στο αστικό λεωφορείο.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (22-5-2024)

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα όταν ένα μίνι λεωφορείο που μετέφερε εργάτες έπεσε στον Νείλο, βόρεια του Καΐρου, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του αιγυπτιακού υπουργείου Υγείας, Χοσάμ Αμπντελγκάφαρ.

Ο καλύτερος διαμοιρασμός των τουριστικων αφίξεών στο χώρο και το χρόνο, χωρίς να πληγεί «η κότα με τα χρυσά αυγά» απαιτεί δημιουργικότητα. Αυτό επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα Le Figaro σε δημοσίευμα της υπό τον τίτλο «Πώς οι μεγάλοι προορισμοί καινοτομούν απέναντι στον υπερτουρισμό», όπου επισημαίνονται οι αρνητικές επιπτώσεις που παρατηρούνται σε περιοχές με μεγάλες συγκεντρώσεις τουριστικών πληθυσμών.