espa pkm

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2026, 3:16:03 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Μια κοινωνική λειτουργός στην Αγγλία εντόπισε τα πτώματα ενός πατέρα και ενός μωρού δύο ετών σε γειτονιά της Αγγλίας.

Μία τραγική υπόθεση αποκαλύφθηκε σε γειτονιά της Αγγλίας, με θύματα ένα μωρό δύο ετών και τον 60χρονο πατέρα του.

Κατά την καθιερωμένη γενική ακρόαση της Τετάρτης, ο πάπας Φραγκίσκος έκανε μια δήλωση που αξίζει συζήτησης σχετικά με τον τρόπο που οι πιστοί πρέπει να αντιλαμβάνονται και να ζουν την προσωπική τους ζωή.

Μια αστεία αντίδραση είχε η Κριστίν Λαγκάρντ σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης.

Viral έχει γίνει η αντίδραση της προέδρου της ΕΚΤ, Κριστίν Λαγκάρντ σε ερώτηση που δέχθηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης σε σχέση με την πιθανή επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

«Με το που ξεκίνησαν οι εργασίες, οι συγκεντρώσεις των PM2,5 έχουν περάσει στην κόκκινη ζώνη δηλαδή 5 – 7 φορές πάνω από το όριο» ανέφερε στην politic ο Διδάκτωρ Περιβαλλοντολογίας, τέως επισκέπτης καθηγητής του ΑΠΘ Κώστας Νικολάου.

Εκδήλωση με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε συγχώνευση των προγραμμάτων απεξάρτησης σε έναν ενιαίο φορέα διοργανώνεται το προσεχές Σάββατο (20/1) στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση θα συζητηθούν διάφορα θέματα, με επίκεντρο την πρόθεση της κυβέρνησης να πάρει τον πλήρη έλεγχο των εν λόγω προγραμμάτων.

Σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον δήμο Θεσσαλονίκης τέθηκαν προς συζήτηση στις συναντήσεις που είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης με υπουργούς της κυβέρνησης, με αφορμή τη διήμερη παρουσία του στην Αθήνα.

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024, η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του πολιτιστικού συλλόγου "Αγίου Τρύφωνα" Γουμένισσας.

Το εντυπωσιακό περίπτερο της ELVIAL στο φετινό The Architect Show 2023 προσέλκυσε το κοινό το οποίο ενημερώθηκε για το λανσάρισμα του νέου ανασυρόμενου συστήματος ESSENCE SL50 HI² που ανταποκρίνεται σε κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση και αποτελεί την απόλυτη κατασκευαστική λύση.

Ένα τραγικό αεροπορικό ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς στο αεροδρόμιο Πανγκιλέμο στην κεντρική Χιλή.

Σύμφωνα με το βίντεο που κατέγραψε ένας παρατηρητής, το αεροσκάφος τύπου Ayres Turbo Trush πέταγε σε χαμηλό ύψος για να ρίξει νερό σε κατασβεστικές εργασίες, αλλά συγκρούστηκε με καλώδια ρεύματος.

Στην πόλη Οϊμιάκον στη Σιβηρία, που θεωρείται το πιο κρύο κατοικημένο μέρος στον κόσμο με θερμοκρασίες που πέφτουν κάτω από τους -50 βαθμούς Κελσίου, διεξήχθη ένας μαραθώνιος αγώνας.