Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, 2:49:00 μμ
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 12:36

H ELVIAL συμμετείχε στο φετινό The Architect Show 2023 που πραγματοποιήθηκε 8 & 9 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo

Το εντυπωσιακό περίπτερο της ELVIAL στο φετινό The Architect Show 2023 προσέλκυσε το κοινό το οποίο ενημερώθηκε για το λανσάρισμα του νέου ανασυρόμενου συστήματος ESSENCE SL50 HI² που ανταποκρίνεται σε κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση και αποτελεί την απόλυτη κατασκευαστική λύση.

Επιπλέον, από τις προτάσεις της ELVIAL δεν θα μπορούσε να λείπει τo σύστημα επένδυσης ESSENCE CLADDING CL180 που προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογών και προσθέτει έμπνευση και αξία στις σύγχρονες minimal αρχιτεκτονικές προσεγγίσεις! 

Οι δυνατότητες design και τα εξαιρετικά φινιρίσματα του CL 180 δημιουργούν δυναμικές προσόψεις σε νέα κτίρια ή υφιστάμενα με εντυπωσιακό τρόπο και όπως ήταν φυσικό κέρδισε τα βλέμματα των επισκεπτών.

Το the Architect Show επικεντρώνεται στην ανταλλαγή γνώσεων και καινοτόμων ιδεών ανάμεσα στις εταιρείες που προάγουν την καινοτομία και τη σύγχρονη τεχνολογία στον χώρο των υλικών και της κατασκευής με Αρχιτέκτονες, Σχεδιαστές, Μηχανικούς και επιχειρηματίες Real Estate.

Εταιρείες από όλο τον κόσμο έδωσαν το «παρών» και δημιούργησαν μια εντυπωσιακή εκθεσιακή εμπειρία.