Έρευνες πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη διπλωματική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες (EEAS) και σε κτίρια του Κολλεγίου της Ευρώπης στην Μπρυζ, στο πλαίσιο έρευνας για ενδεχόμενη απάτη στη χρήση κεφαλαίων της ΕΕ, ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή εισαγγελία.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Σε επιφυλακή για τις χιονοπτώσεις η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κιλκίς
Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός του Δήμου Κιλκίς αναφορικά με τη διαχείριση χιονοπτώσεων και φαινομένων παγετού, που εκδηλώνονται κατά τη χειμερινή περίοδο, ευθυγραμμισμένος με τον μηχανισμό συναρμοδίων υπηρεσιών του τομέα Πολιτικής Προστασίας, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου.
2o Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς: Προκηρύσσονται δυο θέσεις μαθητών
Το κοινό Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΠ.Ε.Σ.) του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου – ΓΕΛ Κιλκίς με την με αρ. 6/2-12-2025 πράξη του π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-12-2025)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-12-2025)
Επιχείρηση κατά της απάτης στην Ευρωπαϊκή Ένωση: Έρευνες και τρεις συλλήψεις
ΟΟΣΑ: Σημαντική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας μέχρι το 2027
Ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας για το 2026 και το 2027 προβλέπει ο ΟΟΣΑ στην εξαμηνιαία έκθεσή του για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας που δημοσιεύθηκε σήμερα.
Συνάντηση Πούτιν με Γουίτκοφ και Κούσνερ στο Κρεμλίνο: Σημαντικές συζητήσεις για τη συνεργασία ΗΠΑ-Ρωσίας
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν συναντήθηκε με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ, Στηβ Γουίτκοφ και Τζάρεντ Κούσνερ, στο Κρεμλίνο σήμερα. Παρόντες ήταν επίσης ο σύμβουλος του Πούτιν, Γιούρι Ουσακόφ, ο απεσταλμένος Κιρίλ Ντμίτριεφ και οι διερμηνείς.
Βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους για το «White Tower Computers LTD.» στο 48 Hour Film Project
Ψάχνοντας για δουλειά, ένας νέος απευθύνεται σε ένα κατάστημα με σήμα τον Λευκό Πύργο. Ο ιδιοκτήτης του προσφέρει εργασία και του δείχνει τα κλειδιά που ανοίγουν τους χώρους του καταστήματος, με ένα από αυτά να προκαλεί την περιέργεια του νέου υπαλλήλου Με σαφείς αναφορές στο σύγχρονο εργασιακό τοπίο και χαρακτήρα μυστηρίου, η ταινία μικρού μήκους «White Tower Computers LTD.
Αγρότες αποκλείουν την εθνική οδό Θεσσαλονίκης στα διόδια Μαλγάρων
Αγρότες του δήμου Δέλτα προχώρησαν σε αποκλεισμό του ρεύματος προς Θεσσαλονίκη, της εθνικής οδού, στο ύψος των διοδίων των Μαλγάρων γύρω στις 6.30 το απόγευμα. Από χθες, οι αγρότες είχαν αποκλείσει το ρεύμα προς Αθήνα.
Αγρότες προχωρούν σε αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων
Σε νέο αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία, προχώρησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι από τον δήμο Παιονίας και άλλες περιοχές.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-12-2025)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-12-2025)