espa pkm

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2026, 5:21:08 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σε νέα τροχιά επενδυτικής εποχής φαίνεται να μπαίνει η ΠΑΕ Άρης, μετά τη σειρά συναντήσεων του νυν ιδιοκτήτη της, Θόδωρου Καρυπίδη, στις ΗΠΑ.

Σχεδόν τελειωμένη φαίνεται η συμφωνία μεταφοράς του πλειοψηφικού πακέτου σε αμερικανοεβραϊκή παγκόσμια εταιρεία, η οποία, μέσω της διαμεσολάβησης του ελληνοκαναδού δισεκατομμυριούχου Στιβ Αποστολόπουλου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, αναμένεται να οδηγήσει τον σύλλογο σε νέα, υψηλότερα επίπεδα.

Ο κ. Παππάς υπογραμμίζει ότι η κατασκευή ενός ανισόπεδου κόμβου χωρίς καμία πρόβλεψη για τον οδικό άξονα που θα τον καταστήσει λειτουργικό συνιστά κατασπατάληση δημόσιων πόρων.

Τη σοβαρή έλλειψη βασικών μελετών και την απουσία οποιουδήποτε σχεδιασμού για τη σύνδεση του νέου ανισόπεδου κόμβου Κ11Α με το οδικό δίκτυο της Ανατολικής Θεσσαλονίκης αναδεικνύει με κοινοβουλευτική του ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Πέτρος Παππάς.

 Με σταθερό και ενθαρρυντικό ρυθμό προχωρούν οι δοκιμές για την επέκταση του Μετρό της Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά, με καθημερινή ολοκλήρωση σημαντικών βημάτων, τόσο στα συστήματα, όσο και στους συρμούς.

Ανακαλύψτε τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες γύρω από τη ζωή και τις προδοσίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα, καθώς και τις συνέπειες της εμβληματικής της συνέντευξης. Η θρυλική συνέντευξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Panorama κατέδειξε την οριστική ρήξη στη σχέση της με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο, επισημαίνοντας μια σημαντική καμπή στην προσωπική και δημόσια ζωή τους.

Η Ρωσία αποδέχεται λεπτομέρειες για το σχέδιο ΗΠΑ–Ουκρανίας, ενώ ο Πούτιν θέτει σκληρές απαιτήσεις. Οι Ηνωμένες Πολιτείες κοινοποίησαν στη Ρωσία λεπτομέρειες του σχεδίου που συμφώνησαν με την Ουκρανία κατά τις πρόσφατες διαπραγματεύσεις στη Γενεύη, σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο Πάπας Λέων ΙΔ’ πραγματοποίησε σήμερα το πρωί επίσκεψη στον Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πνεύματος στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της αποστολικής του περιοδείας στην Τουρκία.

Η Ρωσία παρέλαβε αυτό που οι ΗΠΑ και το Κίεβο ονόμασαν «επικαιροποιημένο και βελτιωμένο ειρηνευτικό πλαίσιο» για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία και θα το συζητήσει την ερχόμενη εβδομάδα, επιβεβαίωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

Σε τροχιά αλλαγής βρίσκεται πλέον ένα από τα πιο παραμελημένα σημεία της Θεσσαλονίκης και, χάρη στη συμμαχία δράσης, αποφασιστικότητας και συνεργασίας των Cleaningans και του ΟΑΣΘ, με την υποστήριξη του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, ο παράδρομος της Ε.

Από σήμερα, Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, και έως τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, θα ολοκληρωθεί η πίστωση των ποσών της επιστροφής ενοικίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Πολίτες και μαθητές θα χρησιμοποιήσουν αναπηρικό αμαξίδιο, θα περπατούν χωρίς να βλέπουν, κρατώντας ένα λευκό μπαστούνι ή με την καθοδήγηση ενός σκύλου τυφλών, και θα νιώσουν πώς αντιλαμβάνεται τους ήχους ένα αυτιστικό άτομο, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στη δράση «Νιώσε διαφορετικός» που θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 1 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, από την 1η ως τις 5 Δεκεμβρίου.