espa pkm

Σάββατο, 25 Απριλίου 2026, 8:48:28 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ένα ιστιοφόρο που βρισκόταν στα ανοικτά των νότιων ακτών της Ισπανίας, δέχτηκε επίθεση από όρκες. Από την αρχή του έτους έχουν καταγραφεί πολλά παρόμοια περιστατικά

Η Μόσχα ανέφερε σήμερα ότι ρωσικά μαχητικά βομβαρδιστικά απογειώθηκαν για να αποτρέψουν δύο αμερικανικά στρατηγικά βομβαρδιστικά από το να «παραβιάσουν τα κρατικά σύνορα» πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα, για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επέκρινε σήμερα τη σύνοδο κορυφής της G7 στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας χαρακτηρίζοντάς την «πολιτικοποιημένη» εκδήλωση η οποία καλλιέργησε αντιρωσικές και αντικινεζικές δηλώσεις και κατηγόρησε το φόρουμ ότι υπονόμευσε την παγκόσμια σταθερότητα

Η καταστροφή των πυρομαχικών με απεμπλουτισμένο ουράνιο που προμήθευσε η Δύση στην Ουκρανία προκάλεσε ένα ραδιενεργό νέφος που παρασύρεται προς την Ευρώπη“, δήλωσε ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της ΡωσίαςΝικολάι Πατρούσεφ σε διάσκεψη στο Συκτίβκαρ την Παρασκευή (19/5)

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ προειδοποίησε σήμερα ότι η Κίνα συνιστά “τη μεγαλύτερη πρόκληση της εποχής μας” αφού συζήτησε τρόπους αντιμετώπισης της επιθετικότητας του Πεκίνου με τους δυτικούς συμμάχους

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 16 έως τις 22 Μαΐου 2023, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 21 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στα Χανιά, επέλεξε τα στοιχήματα «Goal» και «Οver 2,5» σε 14 αγώνες  από την πρώτη κατηγορία της Βουλγαρίας, τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και της Ισπανίας και κέρδισε 24.465,20 ευρώ.

Την καθολική εφαρμογή του προγράμματος ‘’Σχολικά Γεύματα’’ σε όλες τις σχολικές μονάδες προωθεί ο Δήμος Κιλκίς προκειμένου όλοι αδιακρίτως οι μαθητές να απολαύσουν τα διατροφικά οφέλη του νέου σχολικού θεσμού.

Το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, δηλαδή ο θάνατος ενός φαινομενικά υγιούς βρέφους πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής, παραμένει ανεξήγητο. Σε δημοσίευσή τους στο περιοδικό «Journal of Neuropathology & Experimental Neurology», επιστήμονες συνδέουν το σύνδρομο αυτό με βιολογικές αιτίες.

Μετά από πολύμηνες μάχες και χιλιάδες νεκρούς, η Ρωσία φαίνεται πως κατέλαβε την Μπαχμούτ, καθώς η Wagner ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πόλη και την παραδίδει στη Μόσχα.

Χωρίς βραχιολάκι η Εύα Καϊλή.

Ελεύθερη χωρίς βραχιολάκι, αλλά με περιορισμούς θα αφεθεί η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Εύα Καϊλή.

Περισσότερα σε λίγο.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη – Οργάνωση Καλλιστώ: «Παρακολουθούμε καθημερινά την αρκούδα – Σε έναν μήνα θα ξέρουμε αν ήρθε από τον Χολομώντα»