espa pkm

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2026, 11:23:19 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Γράφει ο Θανάσης Βαφειάδης, τοπογράφος, συγγραφέας.

Ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης μετά από μια μακρά περίοδο αφάνειας και μαρασμού ξανάρθε στο προσκήνιο με την κυβέρνηση Παπαναστασίου. Στις 24 Μαρτίου 1924, ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου υποβάλλοντας τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης του δεσμευόταν για την αναγεννητική πορεία του θεσμού.

Εκπρόσωπος της νέας γενιάς η Φρόσω Μωϋσίδου φιλοδοξεί με την παρουσία της στα κοινά να εκφράσει τα αιτήματα των ανθρώπων της ηλικίας της και να διαμορφωθούν περισσότερες ευκαιρίες θετικής εμπλοκής τους στην Αυτοδιοίκηση  και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη.

Συνεχίζει δυναμικά μαζί με τον Δημήτρη Κυριακίδη ο Γιώργος Κεμανίδης τον αγώνα για να Πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας με αποδείξεις έργου στον τόπο μας και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με την Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’.

Ο Γιώργος Κεμανίδης γεννήθηκε στο Κιλκίς με καταγωγή των γονιών του από το Ελευθεροχώρι και την Αργυρούπολη.

πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (24-8-2018)

Δυο φωτιές ξέσπασαν σήμερα Πέμπτη στο νομό Κιλκίς και συγκεκριμένα σε περιοχές του Πάικου και των Κρουσίων.

Η πρώτη, που ήταν και η πιο ανησυχητική ξέσπασε στο Πάικο και σε περιοχή της Κάρπης γύρω στη 1 το μεσημέρι. Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις από την Πυροσβεστική Γουμένισσας, ενώ επιχειρεί κι ένα ελικόπτερο, λόγω του δύσβατου της περιοχής.

Δυο φωτιές ξέσπασαν σήμερα Πέμπτη στο νομό Κιλκίς και συγκεκριμένα σε περιοχές του Πάικου και των Κρουσίων.

Η πρώτη, που ήταν και η πιο ανησυχητική ξέσπασε στο Πάικο και σε περιοχή της Κάρπης γύρω στη 1 το μεσημέρι. Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις από την Πυροσβεστική Γουμένισσας, ενώ επιχειρεί κι ένα ελικόπτερο, λόγω του δύσβατου της περιοχής.

Ζούμε σε εποχές που τρέχουν πιο γρήγορα κι από τη χρονικότητά τους!

Δε μιλάμε καν για προόδους, αλλά για ιλιγγιώδεις εναλλαγές εκδόχων άπιαστης νόησης και ραγδαίας μετεπινόησης και τέλειας αλαζονείας.

Και συνάμα, με τις πιο ακραίες μας μαζοχιστικές ατομιστικές ή σαδιστικές ατομολατρικές αμαρτίες, καταφάσκουμε σε Νερώνεια μεγαθεάματα κόλασης.

Με εφαρμογές φρίκης όχι μόνο για μας και τους άλλους, αλλά και για τους μελλοντικούς.

…να μην προλαβαίνουν οι άλλοι να αναπνεύσουν καθαρό αέρα· μονάχα νεκροφόρους διασπορές κεκαυμένων μορίων.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δήμου Κιλκίς ότι από 1η Σεπτεμβρίου συνεχίζονται οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι ενήλικες άνω των 18 ετών οι οποίοι δεν έχουν λάβει απολυτήριο Γυμνασίου.

Πληροφορίες για τα δικαιολογητικά εγγραφής μπορείτε να λάβετε από την ιστοσελίδα μας: http://sde-kilkis.kil.sch.gr/?page_id=298

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 29 κιλά κάνναβης και ένα περίστροφο που εντοπίστηκαν στην οικία του

 Συνελήφθη χθες (23 Αυγούστου 2023) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, αλλοδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και της νομοθεσίας περί όπλων.