espa pkm

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2026, 6:58:59 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Με βαθιά οδύνη, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης πληροφορήθηκε το τραγικό γεγονός της ταυτοποίησης των σορών των δύο Κυπρίων φοιτητών, Κυπριανού Παπαϊωάννου και Αναστασίας Αδαμίδου που επέβαιναν της μοιραίας αμαξοστοιχίας στην Ελλάδα.

Το διαστημόπλοιο αυτόνομης πλοήγησης Endeavour προσδέθηκε στο διαστημικό σταθμό σήμερα λίγο μετά τη 1:40 π.μ. (08:40 ώρα Ελλάδας)

Η διαστημική κάψουλα SpaceX Crew Dragon έφθασε με ασφάλεια νωρίς σήμερα στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) έπειτα από σύντομη καθυστέρηση μεταφέροντας δύο αμερικανούς αστροναύτες, ένα ρώσο κοσμοναύτη και έναν αστροναύτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για μια επιστημονική αποστολή διάρκειας έξι μηνών.

Ο εκλογικός κώδικας προβλέπει τη διεξαγωγή της εκστρατείας στη βουλγαρική γλώσσα.

Σήμερα Παρασκευή 3 Mαρτίου,  ξεκινάει η προεκλογική εκστρατεία για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στη Βουλγαρία στις 2 Απριλίου.

Πάνω από 50 επιβάτες που βρίσκονταν στο μοιραίο τρένο συνεχίζουν να αγνοούνται, ενώ οι νεκροί από την τραγωδία στα Τέμπη έχουν ήδη φτάσει τους 57… Ανάμεσα στους αγνοούμενους βρίσκεται και η ανιψιά του δημάρχου Λαγκαδά, Σοφία Ταχμαζίδου.

Κίνδυνος ατυχήματος στη διασταύρωση Δενδροποτάμου με Αριστοτέλους στα «σύνορα» Δ. Κορδελιού Ευόσμου, Αμπελοκήπων, Μενεμένης – Εκτός λειτουργίας εδώ και μία εβδομάδα τα φανάρια!

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Μετά από την υπ’ αρ. 2 /2023 απόφαση του Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ», αποφασίστηκε η σύγκληση τακτικής ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ με θέματα:

1)   ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

2)   ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ 2022

3)   ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ 2022

4)   ΕΚΘΕΣΗ  ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

5)   ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

6)   ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Σ.

Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για το πρωτοφανές πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. Καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετάσχουν στις αιμοδοσίες που διοργανώνονται στις πόλεις όπου νοσηλεύονται τραυματίες.

1η Μάρτη 2023.

Πόνος... Λύπη... Ανατριχίλα...

Κενό... Ψυχική πάλη...

Σιωπηλά, Αθόρυβα...

Συλλυπούμεθα τις οικογένειες των θυμάτων.

Ευχόμαστε στους επιζώντες να υπερβούν κάθε σωματική και ψυχική δοκιμασία.

 

Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας

Ένα εξάχρονο αγόρι πυροβολήθηκε από έναν τετράχρονο σε κοινότητα αυτοχθόνων στην επαρχία Μανιτόμπα του Καναδά, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη η ομοσπονδιακή αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας σε σπίτι στην κοινότητα Πέγκουις Φερστ Νέισον, 185 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης Γουίνιπεγκ, όπου τα παιδιά «είχαν πρόσβαση σε πυροβόλο όπλο», σύμφωνα με την ανακοίνωση της καναδικής αστυνομίας.

Η κυβέρνηση της Κόστα Ρίκα κήρυξε χθες Πέμπτη κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε μεγάλο μέρος της βόρειας επαρχίας Αλαχουέλα, εξαιτίας της μόλυνσης του πόσιμου νερού από υδράργυρο προερχόμενο από παράνομα μεταλλεία.