Με την εξέταση μαρτύρων του κατηγορητηρίου συνεχίζεται σήμερα για 6η μέρα, στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, η δίκη των 12 κατηγορουμένων για τη φονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, εναντίον του 19χρονου Άλκη Καμπανού, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην περιοχή της Χαριλάου.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Δίκη Άλκη: Με εξέταση μαρτύρων συνεχίζεται για 6η μέρα η δίκη για τη δολοφονία του
Δημοσκόπηση Interview για την POLITIC: Οριακά μπροστά η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης
Στα όρια του στατιστικού λάθους κινείται η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Α’ Θεσσαλονίκης, με την «ψαλίδα» να είναι μικρότερη του 2%.
Τουρκία-Συρία: Ο απολογισμός των νεκρών από τους σεισμούς ξεπερνά τις 12.000
Οι σεισμοί που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία τη Δευτέρα προκάλεσαν τον θάνατο περισσότερων από 12.000 ανθρώπων συνολικά, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσαν σήμερα αξιωματούχοι και διασώστες.
Τουρκία: Ανθρωπιστική βοήθεια από την Ελλάδα – Στην Τουρκία μεταβαίνει ο Στυλιανίδης
H Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που βρέθηκε στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Τουρκίας, διαθέτοντας δύο ομάδες Έρευνας και Διάσωσης που συνδράμουν από την πρώτη στιγμή τις επιχειρήσεις στη γειτονική χώρα.
Στο Παρίσι ο Ζελένσκι
Στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού προσγειώθηκε απόψε το βρετανικό αεροσκάφος που μετέφερε τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι από τη Βρετανία στη Γαλλία.
Τον Ουκρανό πρόεδρο υποδέχθηκε ο Γάλλος υπουργός Άμυνας Σεμπαστιάν Λεκορνού.
Γιορτή Εθελοντών ΟΣΠΕ Γουμένισσας, βραβεύσεις, κοπή πίτας και πρεμιέρα ντοκιμαντέρ «Ημιμαραθώνιος Πάικου: 10 χρόνια Αγώνας για το Βουνό»
Το Σάββατο 4/2 στο φιλόξενο Οινοποιείο Τάτση πραγματοποιήθηκε ''Η Γιορτή των Εθελοντών'' του Ορειβατικού Συλλόγου Περιηγητών Γουμένισσας.
Ήταν μια ευχάριστη συνάντηση των ανθρώπων που αποτελούν την ψυχή του Ημιμαραθώνιου Πάικου, η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή αν και η θερμοκρασία στους πρόποδες του Πάικου είχε αρχίσει να πέφτει κάτω από το μηδέν. Σε αυτό βέβαια συνέβαλαν και τα κρασιά βιοδυναμικής καλλιέργειας των φιλόξενων οικοδεσποτών του Περικλή και Στέργιου Τάτση.
Εκδήλωση του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς στα πλαίσια του προγράμματος Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 το σχολείο μας πραγματοποίησε εκδήλωση, στο Επιμελητήριο Κιλκίς, με κεντρικό ομιλητή τον ευρωβουλευτή κ. Αρβανίτη Κων/νο, στο πλαίσιο του προγράμματος Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Καθώς το σχολείο μας δεν διαθέτει αμφιθέατρο για την πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Διοικητικό Προϊστάμενο και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου που αποδέχθηκαν το αίτημά μας να μας διαθέσουν την αίθουσα «Β.Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου.
Στους 11.700 οι νεκροί σε Τουρκία και Συρία, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
Ο αριθμός των νεκρών στην Τουρκία έφθασε τους 9.057, ενώ στη Συρία έχουν ανασυρθεί 2.662 νεκροί από τα χαλάσματα
Ο απολογισμός των θυμάτων του σεισμού που έπληξε τη Δευτέρα την Τουρκία και τη Συρία ξεπέρασε τους 11.700 νεκρούς, σύμφωνα με τα νεότερα επίσημα στοιχεία από αξιωματούχους και γιατρούς.
Τουρκία: Έλληνες διασώστες απεγκλώβισαν νεαρή γυναίκα από ερείπια κτιρίου στη Χατάι
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση διάσωσης νεαρής από την ομάδα της ΕΜΑΚ στην πόλη Χατάι της Τουρκίας. Ύστερα από επιχείρηση που διήρκησε πάνω από έξι ώρες οι Έλληνες διασώστες κατάφεραν να ανασύρουν τη νεαρή Αϊρίν, η οποία είχε εγκλωβιστεί κάτω από τσιμεντένιο δοκάρι.
Σεισμός Τουρκία: Αναχώρησε και δεύτερη ομάδα της ΕΜΑΚ για την Τουρκία
Συνολικά με τη δεύτερη ομάδα η ελληνική αποστολή θα αποτελείται συνολικά από 36 στελέχη της ΕΜΑΚ, 8 γιατρούς και νοσηλευτές του ΕΚΑΒ, δύο αξιωματικούς πολιτικούς μηχανικούς, 3 εκπαιδευμένους σκύλους, ενώ στην αποστολή συμμετέχει και ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας.