espa pkm

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2026, 4:02:27 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η οικογένεια είχε μετακομίσει πρόσφατα από τη Δυτική Βεγγάλη και οι γονείς είχαν βρει δουλειά σε εργοστάσιο της πόλης Πανίπατ.

Σήμερα, έκρηξη φιάλης αερίου προκάλεσε πυρκαγιά στο σπίτι εξαμελούς οικογένειας που ζούσε σε κοινότητα στη Χαριάνα της Ινδίας, με αποτέλεσμα το ζευγάρι (45 και 40 ετών) και τα τέσσερα παιδιά τους (ηλικίας 10-18 ετών) να βρουν τραγικό θάνατο.

Το κάλεσμα ετοιμότητας του Ουκρανού προέδρου είναι ενδεικτικό της ανησυχίας που επικρατεί στην ουκρανική πλευρά ότι η Ρωσία θα μπορούσε να εξαπολύσει νέα επίθεση από τον Βορρά

Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης η μετονομασία της οδού Γαζή σε Άλκη Καμπανού, στη μνήμη του 19χρονου φοιτητή που έχασε τη ζωή του την 1η Φεβρουαρίου 2022 σε δολοφονική επίθεση με οπαδικά κίνητρα, στην περιοχή της Χαριλάου.

H ενίσχυση με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές συνεχίζεται για τον Αλέξανδρο Κιλκίς, με τον Γιώργο Σαββίδη να είναι το νέο μετεγγραφικό απόκτημα για την ομάδα! Βέβαια ο 17χρονος αμυντικός ξεκίνησε και αυτός την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από την Ακαδημία του συλλόγου, και έρχεται να προσθέσει ταχύτητα και ποιότητα στο συγκρότημα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη!

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (13-1-2023)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (12-1-2018)

Μια ευρεία συνάντηση εργασίας με αντιπροσωπεία στελεχών του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς πραγματοποίησε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΚ, Τχης (ΠΣ) Νικόλαος Ζησόπουλος, ο Ταμίας της ΕΣΠΕΕΚ, Ανθστης (ΠΣ) Ιωάννης Σφήνας, ο αν. Γενικός Γραμματέας της ΕΣΠΕΕΚ, Υπλγός (ΠΒ) Αριστείδης Τσάτσαρης, η Γραμματέας Ισότητας Φύλων ΠΟΜΕΝΣ, κα Κατερίνα Κιουρτσίδου, ο Τομεάρχης  Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θοδωρής Δρίτσας και ο συντονιστής του Τμήματος Άμυνας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Μπαλάφας.

Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν σήμερα έναν Παλαιστίνιο στη διάρκεια επιχείρησης στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας

Ο Σάμιρ Αούνι Χάρμπι Ασλάν, 41 ετών, σκοτώθηκε από σφαίρα που έριξε ο ισραηλινός στρατός κατοχής και τον χτύπησε στο στήθος” στη διάρκεια επιχείρησης στον καταυλισμό προσφύγων Καλάντια, βόρεια της Ιερουσαλήμ, επεσήμανε το υπουργείο.

Η Εύα Καϊλή και ο σύντροφος της, Φραντσέσκο Τζόρτζι βρίσκονται σε προσωρινή κράτηση στις βελγικές φυλακές πάνω από ένα μήνα

Το αίτημα αποφυλάκισης για τον Φραντσέσκο Τζόρτζι, σύντροφο της Εύας Καιλή και δεξί χέρι του Αντόνιο Πάντσερι, αναβάλλεται για τις 26 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία των Βρυξελλών.

Ο καθαρός δανεισμός της γερμανικής κυβέρνησης ανήλθε σε 115,4 δισ. ευρώ (124,48 δισ. δολ.) το 2022, ανέφεραν πηγές του υπουργείου Οικονομικών την Πέμπτη, καθώς η πανδημία της COVID-19 και ο πόλεμος στην Ουκρανία οδήγησαν σε μεγάλη αύξηση των ομοσπονδιακών δαπανών, μεταδίδει το Reuters