Δύο ταξιδιωτικούς σάκους γεμάτους με χασίς μετέφεραν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα είναι ανήλικο, τα οποία συνελήφθησαν σε περιοχή της Καστοριάς
Οι αστυνομικοίεντόπισαν αρχικά Ι.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Οι αστυνομικοίεντόπισαν αρχικά Ι.
«Πρέπει να δράσουμε σαν την Γαλλία και να διαθέσουμε άλλα 30 δισεκατομμύρια ευρώ για την αντιμετώπιση της εκτόξευσης της τιμής της ενέργειας», τόνισε ο Σαλβίνι.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΚΑΣ
Λίγο πριν σουρουπώσει, αύριο στις 20:00, στην αυλή του πρώην Δημοτικού Σχολείου Μυριοφύτου, το Θέατρο Σκιών του Χρήστου Στανίση θα παρουσιάσει την παραμυθένια κωμωδία ‘’Ο Καραγκιόζης και το χρυσό μήλο’’.
Αποδοτική ήταν η πρώτη ημέρα εξόρμησης για τις πέντε ομάδες εθελοντών κυνηγών του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς, που σκότωσαν συνολικά 15 αγριογούρουνα, μέσα στα χωράφια με τα καλαμπόκια του λεκανοπεδίου Μουριών – Δοϊράνης.
Με αποκλειστική ευθύνη της παραγωγού θεατρικής εταιρίας ματαιώνεται η προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα 29 Αυγούστου παιδική θεατρική παράσταση ‘’Μάγια η μέλισσα’’ στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου.