Απόγονους του Πορθητή «είδε» στη Θράκη ο Νταβούτογλου
Από τη στιγμή που τα… «έσπασε» με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Αχμέτ Νταβούτογλου δεν έχει σταματήσει να κριτικάρει τον πρόεδρο της Τουρκίας.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Από τη στιγμή που τα… «έσπασε» με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Αχμέτ Νταβούτογλου δεν έχει σταματήσει να κριτικάρει τον πρόεδρο της Τουρκίας.
Μπογιές και τρικάκια πέταξαν άγνωστοι στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου της Θεσσαλονίκης, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, γύρω στη μιάμιση μετά τα μεσάνυχτα.
Στα ελληνοτουρκικά, τη Χούντα και τις δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων αναφέρθηκε ο Πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ.
Την ώρα που είναι νωπή ακόμα η υπόθεση στην Πάτρα με τον 49χρονο που τον έδιωξαν από το νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”, γιατί δεν εφημέρευε, με αποτέλεσμα λίγη ώρα μετά να αφήσει την τελευταία του πνοή, μια άλλη υπόθεση στη Θεσσαλονίκη, βλέπει το φως της δημοσιότητας και προκαλεί οργή.
Ο εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ είπε σε δημοσιογράφους ότι υπάρχουν εικασίες στη Δύση για την υγεία του προέδρου τους τελευταίους μήνες, αλλά οι αναφορές ότι είναι άρρωστος δεν είναι «τίποτα άλλο παρά ψευδείς».
Με σύνεργα τη φαντασία και μια χούφτα μαρκαδόρους, τα παιδιά του Α’ Παιδικού Σταθμού του Δήμου Κιλκίς πήραν το φως του ήλιου, το νέκταρ των λουλουδιών και αποτύπωσαν με φανταχτερά χρώματα τις φιγούρες των αγαπημένων τους προσώπων, φτιάχνοντας την πολύχρωμη αγάπη.
Ένας διεφθαρμένος υπουργός. Μια υπάλληλος της εταιρίας φυσικού αερίου με οικογενειακά προβλήματα. Ένα κολ γκερλ με άποψη. Ένας ανάπηρος πατέρας και ένας άντρας αίνιγμα. Ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά είναι πολύ περισσότερα…