Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Θεσσαλονίκη: Ασφαλτόστρωση το Σαββατοκύριακο στην Περιφερειακή Οδό
Θεοδωράκος, Πιπερτζής, Λάμπρου, Τσιλιγκαρίδης και Παπαδόπουλος συνεχίζουν στην ΚΟΥΠΑ Κιλκίς
Μετά την επίσημη παραμονή των Γιάννη Πιπερτζή, Λάμπρου και Σταύρου Τσιλιγκαρίδη αλλά και την ανανέωση της κοινής τους πορείας με τον κόουτς Νίκο Θεοδωράκο, ήρθε η ώρα για ακόμα μια επέκταση στη συνεργασία της ΚΟΥΠΑΣ Κιλκίς με έναν αθλητή που ήταν παρών στην πορεία πρωταθλητισμού της περασμένης σεζόν.
Σημεία …ζωής στο δρόμο Νέα Σάντα-κόμβος Ασσήρου: Άτυπη υποκατάσταση υπό δοκιμήν
Επισήμως το Υπουργείο Υποδομών έχει στο συρτάρι του την πρόταση της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας για έκπτωση του ανάδοχου εργολάβου του πολύπαθου έργου Νέα-Σάντα-κόμβος Ασσήρου. Και θα την κρατήσει στο συρτάρι μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου όταν και λήγει η προθεσμία για να τεθεί ή όχι σε έκπτωση ο ανάδοχος.
Νότια Κορέα: 112.901 κρούσματα του νέου κορονοϊού, σε 24 ώρες
Τα κρούσματα αυξήθηκαν απο τα 107.894 της προηγουμένης και από τα 85.298 της περασμένης Παρασκευής.
Η Υπηρεσία Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων της Κορέας (KCDA) ανακοίνωσε ότι το 24ωρο ως τα μεσάνυχτα χθες Πέμπτη επιβεβαιώθηκαν 112.901 κρούσματα του SARS-CoV-2 και υπέκυψαν 47 ασθενείς εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19.
Σοκ στη Βοστώνη: Οι τελευταίες στιγμές 9χρονης που έπαιζε στο δρόμο, πριν την μαχαιρώσουν μέχρι θανάτου
22χρονος μαχαίρωσε στο δρόμο 9χρονο κορίτσι που έπαιζε χούλα χουπ στο δρόμο
Για την φονική επίθεση που έγινε τη Δευτέρα έχει κατηγορηθεί και προφυλακιστεί ο Λιθουανός Deividas Skebas, 22 ετών, από τη Βοστώνη.
Κεραυνός έπεσε έξω από τον Λευκό Οίκο – Τέσσερις άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση (vid)
Οι τέσσερις άνθρωποι στέκονταν κοντά σε ένα δέντρο που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τον φράχτη που περιβάλλει την προεδρική κατοικία και τα γραφεία.
Τέσσερις άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πτώση κεραυνού κοντά στον Λευκό Οίκο.
Ντράγκι: Τα νέα μέτρα για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι παρουσίασε απόψε τα νέα μέτρα της κυβέρνησής του για την στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ιταλός πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην πρόταση για υιοθέτηση πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου, σε ευρωπαϊκό επίπεδο
ΕΕ: Περιοριστικά μέτρα στον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας για τον ρόλο του στην επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας
Στον πρώην Πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτορ Φεντόροβιτς Γιανουκόβιτς και τον γιο του επιβάλλει περιοριστικά μέτρα το Συμβούλιο των Υπουργών
Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: Το Συμβούλιο των Υπουργών αποφάσισε να επιβάλει περιοριστικά μέτρα σε δύο επιπλέον άτομα ως απάντηση στη συνεχιζόμενη αδικαιολόγητη και απρόκλητη ρωσική στρατιωτική επίθεση κατά της Ουκρανίας.