espa pkm

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2026, 6:51:49 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο Ερντογάν πλέον βάλλει εναντίον όλων. Η αμφισβήτηση της κυριαρχίας των Δωδεκανήσων και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου με αφορμή την αποστρατιωτικοποίηση είναι η σημαία της επίθεσης του Ερντογάν και του εταίρου του Μπαχτσελί κατά της Ελλάδας.

«Κάποιοι λένε ότι είστε σαν εφτάψυχος γάτος. Πόσες ζωές σας μένουν ακόμα;» ρώτησε πρόσφατα ένας δημοσιογράφος τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον. Απόψε, εκείνος απέδειξε ότι του απέμενε τουλάχιστον μία, αφού «επιβίωσε» από την πρόταση μομφής που είχε υποβληθεί σε βάρος του με αφορμή το σκάνδαλο των πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ κατά την περίοδο της καραντίνας για την Covid-19, καθώς 211 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της παραμονής του στην ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος.

Αστυνομικοί στην Αριζόνα άφησαν άνδρα να πνιγεί – «Δεν θα πηδήξω για εσένα»

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο ατην Αριζόνα των ΗΠΑ που δείχνει αστυνομικούς να παραμένουν άπραγοι, αφήνοντας έναν 34χρονο να πνιγεί στη θάλασσα.

Στην αντεπίθεση περνά η γυναίκα – «αράχνη» που ο γυμναστής κατηγόρησε ουσιαστικά ότι βρισκόταν πίσω από τη απόφαση του να δώσει τέλος στη ζωή του.

Με 211 ψήφους υπέρ του ο Μπόρις Τζόνσον παραμένει πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου. Το 40% του κόμματός του όμως ψήφισε εναντίον του.

Με 211 ψήφους υπέρ του και 148 υπέρ της πρότασης μομφής, ο Μπόρις Τζόνσον παραμένει πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Ο Ρώσος πρεσβευτής αποχώρησε οργισμένος από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ όταν κατηγορήθηκε για την επισιτιστική κρίση.

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη Βασίλι Νεμπένζια αποχώρησε, εμφανώς εκνευρισμένος, από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας την ώρα που ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ απευθυνόταν στα 15 μέλη του και κατηγορούσε τη Μόσχα ότι πυροδοτεί την παγκόσμια επισιτιστική κρίση με την εισβολή της στην Ουκρανία.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν χαρακτήρισε «αξιόπιστες» τις πληροφορίες ότι η Ρωσία «κλέβει» τα σιτηρά της Ουκρανίας που προορίζονται για εξαγωγή με σκοπό να τα πουλήσει για δικό της όφελος.

Το αίτημα για περισσότερους τροχονόμους, ώστε να υπάρξει βελτίωση στο κυκλοφοριακό, αλλά και για έμφαση στην αστυνόμευση, προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας, επαναδιατύπωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μιλώντας απόψε από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στα εγκαίνια της ανακαίνισης των εγκαταστάσεων του Ποσειδωνίου, στη Θεσσαλονίκη, παραβρέθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ολική αναμόρφωση έγινε σε οκτώ εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ, με καινούρια δάπεδα, ταμπλό και στεφάνια, ενώ τοποθετήθηκαν εξωτερικά μηχανήματα άθλησης.

Μέσω μιας ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Μιχάλης Χωραφάς αναδεικνύει μια νέα πληγή που έχει προκύψει στον εν λόγω δήμο με σκοπό να επιληφθούν άμεσα οι αρμόδιοι για την επισκεύη της βλάβης.