espa pkm

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2026, 11:27:30 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σε αναζήτησή μιας ταχείας μεθόδου εκμάθησης επίτευξης συμβιβασμών βρίσκεται η πολιτική ζωή στη Γαλλία, μετά τα αποτελέσματα  των βουλευτικών εκλογών της περασμένης Κυριακής τα οποία, όπως σπανίως συμβαίνει στη χώρα αυτή, δεν έδωσαν την απόλυτη πλειοψηφία σε κανένα κόμμα.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε από την πρωθυπουργό Ελιζαμπέτ Μπορν να προτείνει νέο κυβερνητικό σχήμα που θα αναλάβει καθήκοντα στις αρχές του Ιουλίου.

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 22:12

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Άγιο Όρος

Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ σε δύσβατη δασική περιοχή στον Άγιο Ανδρέα του Αγίου Όρους, κοντά στο Ακρωτήριο Αράπης, χωρίς να απειλούνται μοναστήρια και λοιπές εγκαταστάσεις.

Με διαφορά acts, πολλή φαντασία και άπλετο ταλέντο κλείνει το επετειακό φεστιβάλ του 10ου Thessaloniki Pride κάτω από τον Λευκό Πύργο.

Ρεπορτάζ: Βαλάντου Γιαννακούδη

Σχόλιο του προέδρου Ερντογάν για τις πυρκαγιές

Αναφορικά με τον Έλληνα πολίτη Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα, επισημαίνεται ότι η εξαφάνιση του είχε δηλωθεί στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα πριν από λίγες εβδομάδες, σημειώνουν διπλωματικές πηγές.

Στα χέρια των Ρώσων είναι το Σεβεροντονέτσκ στο Ντονμπάς της Ουκρανίας.

Η συγκεκριμένη πόλη στην οποία έγιναν πολλές μεγάλες συγκρούσεις μεταξύ του ουκρανικού και του ρωσικού στρατού, πλέον είναι υπό τον πλήρη έλεγχο της Ρωσίαςόπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης Ολεξάντρ Στριούκ.

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα 28χρονος αλλοδαπός προσκυνητής, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Δάφνης – Καρυών Αγίου Όρους.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, κατέπεσε σε γκρεμό και κατέληξε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Πλήθος κόσμου συμμετέχει στην πορεία υπερηφάνειας – Η πόλη ντύθηκε στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Ρεπορτάζ: Βαλάντου Γιαννακούδη

Με ασυγκράτητη χαρά και χαμόγελα χιλιάδες μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και αλληλέγγυοι πραγματοποιούν αυτήν την ώρα την πολύχρωμη πορεία υπερηφάνειας αφιερωμένη φέτος στην εκπαίδευση.

Οι προβατοτρόφοι του Κιλκίς και της πατρίδας μας γενικά που τους έμειναν τα αρνιά αμανάτι μέρες Πασχαλιάς, τα πούλησαν κοψοχρονιά. Ίσα για να τα ξεφορτωθούν. Γιατί αρνιά και κατσίκια είχαν ανέκαθεν το …κουσούρι να τρώνε. Φέτος το κουσούρι αναβαθμίστηκε σε έγκλημα κατά του κτηνοτρόφου. Να τρώνε τα ζωντανά του σημαίνει να τρώνε τις σάρκες του.