espa pkm

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2026, 7:18:04 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες επί της οδού 26ης Οκτωβρίου προκειμένου να επανέλθει -ύστερα από 15 χρόνια- η διπλής κατεύθυνσης κυκλοφορία, στο τμήμα της μπροστά από τα Δικαστήρια, από την Πολυτεχνείου έως την Μοναστηρίου.

Ένας δήμος που έχει διανύσει… πολλά «ανηφορικά» χιλιόμετρα προόδου τα τελευταία τρία χρόνια.

Διαγωνισμοί, έργα εν εξελίξει, αναπλάσεις, και σωτήριες συμφωνίες έχουν «πατήσει γκάζι» στον δήμο Δέλτα επί διοίκησης του κ.

Τα αποτελέσματα αξιολόγησης του προγράμματος Νέων Γεωργών σε 7 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Όποιος προσπαθήσει να περιγράψει τη Σκιάθο με μία μόνο λέξη, μάλλον θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να παραλείψει κάποια από τα χαρακτηριστικά της.

Τι σχολιάζουν οι εφημερίδες της γειτονικής χώρας

Αρκετά μετρημένος είναι ο τουρκικός τύπος σχετικά με τη συνάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ.

Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας της αμερικανικής προεδρίας, ο Τζέικ Σάλιβαν σημείωσε πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει την πρόθεση να σταθεί στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο Όλαφ Σολτς, ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Μάριο Ντράγκι, επισκέφθηκαν το μισοκατεστραμμένο Ιρπίν και ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε την φρίκη που ένιωσαν όταν είδαν ότι έχει απομείνει από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς

Ο χώρος ήταν ιδιαίτερα ρυπαρός ενώ κάποια σκυλιά ήταν σε κλουβιά και άλλα όχι

Συνελήφθη χθες μια γυναίκα 60 ετών στη Θεσσαλονίκη από τους αστυνομικούς του Α.

Απολαυστικά κινηματογραφικά ταξίδια κάτω από τα αστέρια στο Θερινό Κινηματογράφο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου – Ξεκινούν οι προβολές στην Ταράτσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου.

Για δεύτερη χρονιά ο Θερινός Κινηματογράφος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ανοίγει τις πύλες του στο κοινό και υπόσχεται ένα ξεχωριστό καλοκαίρι με αγαπημένες ταινίες, κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Οι ανήλικοι, ηλικιας 16-17 ετών υποχρέωσαν 15χρονη να κάνει χρήση κάνναβης, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της, ενώ της έκαναν και bullying για το σώμα της.