Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συνεργασία Alumil - We4all για περιβαλλοντική εκπαίδευση στα σχολεία
Με βασική αρχή ότι η Γη είναι το σπίτι όλων μας, η AlumilΑΛΜΥ -1,17% συνεχίζει με συνέπεια τις «πράσινες» ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος, με όραμα οι νεότερες γενιές να κληρονομήσουν έναν τόπο όπου θα μπορούν να ζήσουν και να δημιουργήσουν όπως ονειρεύονται.
Εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 στο Κιλκίς
Οι κεντρικές εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, σύμφωνα με τον Ν.2193/1994 (ΦΕΚ Α32/1994).
Ήρωας σώζει 3χρονο κορίτσι που κρεμόταν έξω από το παράθυρο 8ου ορόφου στο Καζακστάν (vid)
«Ματωμένο φεγγάρι»: Μοναδικές εικόνες από την ολική έκλειψη της Σελήνης
Το μοναδικό θέαμα του «Ματωμένου Φεγγαριού» έφερε η διέλευση της Γης μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης- μπλοκάροντας το ηλιακό φως και ρίχνοντας σκιά στη σεληνιακή επιφάνεια.
Οι εικόνες από την ανατολή της πανσελήνου του Μαΐου στον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο είναι εντυπωσιακές, όπως και από άλλα μέρη του κόσμου – ενώ βίντεο ανήρτησε και η NASA.
Google Maps: Με ένα «κλικ» η τιμή της βενζίνης για κάθε πρατήριο στην Ελλάδα
Με ένα «κλικ» πλέον κάθε χρήστης έχεις πρόσβαση σε κάθε πρατήριο καυσίμων σε όλη την Ελλάδα, μέσω της εφαρμογής Google Maps.
Εξελίσσεται η εφαρμογή πλοήγησης χαρτών Google Maps με στόχο την διευκόλυνση των χρηστών προσφέροντας νέες υπηρεσίες.
ΟΑΣΘ: Έκκληση σε 12.000 αμελείς παραβάτες να πληρώσουν τα πρόστιμά τους (vid)
Ο ΟΑΣΘ απευθύνει έκκληση στους επιβάτες που έχουν υποβληθεί πρόστιμα για μη επικύρωση εισιτηρίων από το 2017 μέχρι και το 2021, προκειμένου να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.
Επικοινωνεί τηλεφωνικά ο ΟΑΣΘ με παραβάτες και τους ενημερώνει για την ή τις οφειλές τους.
Αγαθοπούλου: Νέος αγώνας ξεκινάει από σήμερα και θα είναι νικηφόρος, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αναδειχτεί πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές
Δήλωση της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την μαζική συμμετοχή των πολιτών του Κιλκίς και της Παιονίας στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ένας νέος αγώνας ξεκινάει από σήμερα και θα είναι νικηφόρος, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αναδειχτεί πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές.»
Τα ουκρανικά στρατεύματα που υπερασπίζονται το Χάρκοβο έφθασαν στα σύνορα με τη Ρωσία
Οι ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις που υπερασπίζονται το Χάρκοβο έχουν φθάσει στα σύνορα με τη Ρωσία, όπως είπε σήμερα ο κυβερνήτης της περιφέρειας
Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει από ανεξάρτητη πηγή τα σχόλια του κυβερνήτη της περιφέρειας του Χαρκόβου Ολεχ Σινεγκούποφ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Telegram.
Μπορέλ: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ξεμπλοκαριστεί η κατάσταση με τις κυρώσεις
Την ισχυρή στήριξή για την προσχώρηση της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ εξέφρασε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ προσερχόμενος στη συνάντηση ΕΕ-Καναδάς που θα λάβει χώρα πριν από το Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών στις Βρυξέλλες.
ΥΠΕΞ Γερμανίας: Οι βομβαρδισμοί της Ρωσίας πρέπει να σταματήσουν προτού αρχίσει διάλογος
Η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Αναλένα Μπέρμποκ δήλωσε χθες Κυριακή ότι για να αρχίσει διάλογος με τη Μόσχα, η Ρωσία πρέπει να σταματήσει να βομβαρδίζει την Ουκρανία.
«Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή όχι μόνο να συνομιλήσουμε, αλλά επιτέλους να σταματήσουμε τους σκοτωμούς», είπε η κυρία Μπέρμποκ έπειτα από τη σύνοδο των ΥΠΕΞ του NATO στο Βερολίνο χθες Κυριακή.