espa pkm

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2026, 6:23:10 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Του Φώτη Κιλιπίρη, καθηγητή Τουριστικής Ανάπτυξης στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

«City break» αγγλιστί ή «διάλλειμα από την πόλη» ελληνιστί.

Κυριακή, 01 Μαϊος 2022 17:21

Γιατί δεν πήγαν;

Αν αληθεύουν οι σκόρπιες πληροφορίες που μαζέψαμε, κάπου το 1/4 των συνέδρων από τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς απουσίασε από το συνέδριο.

1η Μάη! Ημέρα μνήμης και τιμής για τους αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων, για την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισότητα, το δικαίωμα στην εργασία, την ειρήνη.   

Συνολικά 4.701 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε νωρίτερα ο ΕΟΔΥ στη χώρα μας.

Από αυτά, τα 518 εντοπίζονται στη Θεσσαλονίκη και 1.928 στην Αττική.

Δήλωση της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την Εργατική Πρωτομαγιά: «Διεκδικούμε για εμάς και για τις επόμενες γενιές μια αξιοπρεπή ζωή»:

Νίκη πέτυχαν οι αθλήτριες του Αίαντα Κιλκίς, το περασμένο Σάββατο απέναντι στον ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ με 3-0 σετ.
ΤΑ ΣΕΤ: (27-25, 25-23, 25-22).

“ Πιστεύουμε ότι σας επισκεπτόμαστε για να πούμε ένα ευχαριστώ για τον αγώνα σας για την ελευθερία…

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι είχε συνάντηση με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόσι στο Κίεβο, ενώ ανάρτησε και ένα βίντεο σχετικά με την επίσκεψή της Αμερικανίδας αξιωματούχου.

Από σήμερα 1/5 οι Ιταλοί δεν είναι αναγκασμένοι να φορούν μάσκες στους εσωτερικούς χώρους, εκτός από ορισμένες εξαιρέσεις

Πιο αναλυτικά, οι μάσκεςδεν είναι πλέον αναγκαίες σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των καφέ και των εστιατορίων.

«Απευθύνω νέα έκκληση με στόχο να τεθούν σε εφαρμογή ανθρωπιστικοί διάδρομοι για όσους βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα χαλυβουργεία της Μαριούπολης» ανέφερε σήμερα ο Πάπας

Ο ποντίφικας κάλεσε όλους τους πιστούς να προσεύχονται κάθε ημέρα και υπογράμμισε ότι σκέφτεται συνεχώς την Μαριούπολη, «την πόλη αυτή η οποία βομβαρδίστηκε και καταστράφηκε, με βάρβαρο τρόπο».

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 54χρονου και μιας 44χρονης, προχώρησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης για κατοχή και μεταφορά, με σκοπό την πώληση – εμπορία, οστράκων του τύπου «αχιβάδα» ακατάλληλα προς κατανάλωση