Τροχαίο με παράσυρση ενός αγοριού σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα απόγευμα Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 19:00 και υπο αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες φορτηγάκι παρέσυρε 6χρονο αγόρι στο ύψος της Καμάρας στην Εγνατία.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τροχαίο με παράσυρση ενός αγοριού σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα απόγευμα Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 19:00 και υπο αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες φορτηγάκι παρέσυρε 6χρονο αγόρι στο ύψος της Καμάρας στην Εγνατία.
Επιτέλους, τα καλά νέα για την πανδημία στο Κιλκίς έφτασαν μαζί με την Άνοιξη και την θεαματική άνοδο της θερμοκρασίας. Μειωμένα κατά 35% είναι τα κρούσματα της εβδομάδας 4-10 Απριλίου, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο ποσοστό από την επικράτηση των παραλλάξεων της Όμικρον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr.
Χαρακτηρίζεται ως η Ακρόπολη του Κιλκίς και στέκει αιώνες τώρα σε υψόμετρο 106 μ., στην κορυφή φυσικά οχυρωμένου λόφου, ΒΑ του σύγχρονου οικισμού του Παλαιού Γυναικοκάστρου, το Αβρέτ Ισάρ της οθωμανικής εποχής, στην πεδιάδα του Κιλκίς.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (14-4-2022)
Πολιτική συγκέντρωση-ομιλία της Τομεακής Οργάνωσης Κιλκίς του ΚΚΕ, με ομιλήτρια τη Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ, θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο-Κήπος Κιλκίς, την Κυριακή 17 Απρίλη 2022 και ώρα 18:00.
Στο συνέδριο του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο, θα παραβρεθεί και ο πρώην πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, που διατηρεί ιδιαίτερες φιλικές σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα, ειδικά μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών το 2019.
Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι διαφωνεί κατηγορηματικά με την εκτίμηση του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι οι ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία συνιστούν ‘γενοκτονία’.
Αύριο, Πέμπτη 14 Απριλίου τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΘ θα πραγματοποιούνται κανονικά.