espa pkm

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2026, 12:27:00 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης και μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής  κατέθεσαν δυο ερωτήσεις, για: 1) τους κτηνοτρόφους που έμειναν εκτός της έκτακτης ενίσχυσης με το 2% του τζίρου και 2) την ανάγκη προστασίας των παιδιών απέναντι σε κάθε μορφή κακοποίησης και παραμέλησης: 

Στη Μέκκα βρέθηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκειμένου να βελτιώσει τις σχέσεις της Τουρκίας με την Σ. Αραβία

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Τούρκος Πρόεδρος βρέθηκε στη Μέκκα, προκειμένου να προσευχηθεί στο ιερότερο τέμενος για τους μουσουλμάνους.

Δεκάδες άρματα μάχης και 120 τεθωρακισμένα οχήματα θα αναπτυχθούν φέτος το καλοκαίρι από τη Φινλανδία ως τη Βόρεια Μακεδονία.

Περίπου 8.000 βρετανοί στρατιώτες θα συμμετάσχουν το καλοκαίρι σε γυμνάσια στην ανατολική Ευρώπη μαζί με άλλους στρατιώτες του ΝΑΤΟ, σε μια «επίδειξη αλληλεγγύης και ισχύος» ενώ συνεχίζεται η εισβολή στην Ουκρανία.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τη Φινλανδή πρωθυπουργό Σάνα Μάριν, η οποία μίλησε στον Φάνη Παπαθανασίουη στην ΕΡΤ, η χώρα θα μπει στο ΝΑΤΟ.

«Νομίζω ότι η απόφαση θα ληφθεί τον Μάιο.

Σε πορεία εντός του campus προχώρησαν μέλη φοιτητικών συλλόγων που ζητούν την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων από το ΑΠΘ

Η αστυνομία έβαλε «μπλόκο» στην πορεία στο ύψος της σχολής Γεωπονίας – Δασολογίας και Φ.

Το συγκεκριμένο ηλιακό ξηραντήριο είναι επινόηση ομάδας ερευνητών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου

Ένα «έξυπνο» ηλιακό ξηραντήριο που μπορεί να αλλάξει τον μαζικό τρόπο αποξήρανσης των φρούτων, θα εγκαταστήσουν και θα λειτουργήσουν σύντομα σε έκταση έξι στρεμμάτων οι παραγωγοί του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βοκερίας «Ορεινά Φρούτα 551» στο Μανιάκι Φλώρινας.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πάνω από εξήντα αφίξεις κρουαζιέρας έχουν επιβεβαιωθεί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Έχουν ξεκινήσει από τις 5 Φεβρουαρίου

Τα νέα είναι ενθαρρυντικά και για την επόμενη χρονιά, καθώς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης έχει τη δυνατότητα να υποδεχτεί ταυτόχρονα μέχρι και τέσσερα κρουαζιερόπλοια και υπάρχουν οι υποδομές για την εξυπηρέτησή τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομών Κιλκίς και Πέλλας σας καλεί στις 8 Μαΐου 2022, ημέρα Κυριακή ώρα 10:00 π.μ., στα Γιαννιτσά στην τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών (Λιάπτση 7- απέναντι από το Πρωτοδικείο) με τα εξής θέματα:

Τι δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής

Στόχος βομβαρδισμών έγινε σήμερα σημείο ελέγχου σε χωριό στην επαρχία Κουρσκ της Ρωσίας, που συνορεύει με την Ουκρανία, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιοχής.

«Όλμοι εκτοξεύθηκαν εναντίον σημείου ελέγχου στο χωριό Κρουπέτς», δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Κουρσκ Ρομάν Σταροβόιτ.

Ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ τα περιστατικά που έχουν αναφερθεί στην περιοχή της Υπερδνειστερίας

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση καλεί τους υπεύθυνους παράγοντες να αποφύγουν την αποσταθεροποίηση», σημειώνει ο κ.