espa pkm

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2026, 4:23:16 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Στην πρώτη περίπτωση, στον νότιο κόμβο Διδυμοτείχου, αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν δράστη να επιβιβάζει σε Ι.Χ.αυτοκίνητο επτά μη νόμιμους μετανάστες

Πέντε αλλοδαποί διακινητές συνελήφθησαν τις τελευταίες ώρες, σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, σε δύο διαφορετικές επιχειρήσεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Συνεχίζεται η τάση αποκλιμάκωσης που εμφανίζει το ιικό φορτίο των λυμάτων στα αστικά απόβλητα της Θεσσαλονίκης.

Όπως φαίνεται στα διαγράμματα που παρουσιάζει το ΑΠΕ-ΜΠΕ (επισυνάπτονται) από τις 29 Μαρτίου και μετά το ιικό φορτίο των λυμάτων καταγράφεται σε σταδιακή πτωτική τάση.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την δράστιδα, η οποία είχε μεταβεί στο παραπάνω σημείο και παρέλαβε τα χρήματα. Από την αστυνομική έρευνα εντοπίσθηκε και συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης στο σπίτι όπου διέμενε με τη συλληφθείσα, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ

Για μία ακόμη φορά η πριγκίπισσα Σαρλίν είναι εξαφανισμένη

Η πριγκίπισσα βρίσκεται μακριά από την οικογένειά της, καθώς τον περασμένο χρόνο προσβλήθηκε από λοίμωξη στον λαιμό, τη μύτη και το αυτί και παρέμεινε στη Νότια Αφρική.

Το αεροπλάνο, είχε απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο Juan Santamaria έξω από το San Jose, αναγκάστηκε να επιστρέψει 25 λεπτά αργότερα για αναγκαστική προσγείωση λόγω μηχανικής βλάβης.

Ένα φορτηγό αεροπλάνο έσπασε στη μέση κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης στην Κόστα Ρίκα την Πέμπτη.

“Ένας νεαρός άνδρας σκοτώθηκε από ισραηλινές σφαίρες στην Τζενίν”, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας

Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε κι άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα σε ανταλλαγές πυρών στη διάρκεια επιχείρησης του ισραηλινού στρατού που βρίσκεται σε εξέλιξη στον παλαιστινιακό καταυλισμό της Τζενίν, στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, από όπου προερχόταν ο δράστης της φονικής επίθεσης που έγινε την Πέμπτη στο Τελ Αβίβ, ανακοίνωσαν ο ισραηλινός στρατός και παλαιστινιακό υπουργείο.

Οπαδικό επεισόδιο στην Δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Εύοσμο σημειώθηκε εχθές το βράδυ γύρω στις 22:00.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος βρίσκονταν σε πάρκο μαζί με την κοπέλα του όταν 10 άτομα τον πλησίασαν ρωτώντας τον τι ομάδα είναι.

Τον τελευταίο μήνα παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα στο τελωνείο του Προμαχώνα με δεκάδες χιλιάδες Ουκρανών να περνούν τα σύνορα προς την Ελλάδα

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με βάση τα στοιχεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνει ότι το τελευταίο 24ωρο (8/4/2022) στην Ελλάδα εισήλθαν 229 Ουκρανοί πρόσφυγες, από τους οποίους 54 ανήλικοι.

Η γυναίκα συστήθηκε ως αστυνομικός και κατάφερε να πείσει το θύμα ότι με τα χρήματα αυτά θα καλυφθεί ο γιος του από νομικές ευθύνες μετά από υποτιθέμενο θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς ανακοινώνεται το ωράριο των καταστημάτων κατά την Πασχαλινή περίοδο.