Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων ΟΑΣΘ: «Δίνονται ετησίως 35 εκατ. ευρώ, αλλά ο κόσμος ξεροσταλιάζει στις στάσεις» (vids)
Θεσσαλονίκη τώρα: Φωτιά σε κατάστημα εστίασης στο κέντρο της πόλης
Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην καρδιά του κέντρο – Στο σημείο επιχειρούν πυροσβέστες
Ειδικότερα, η φωτιά εκδηλώθηκε σε γνωστό κατάστημα εστίασης στην οδό Τσιμισκή με Αριστοτέλους.
Μέχρι στιγμής, η κατάσταση φαίνεται ελεγχόμενη και στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις.
Στο 5ο Olympic Day Run ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης Ντούσκος
Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος, θα συμμετέχει στο 5ο “Olympic Day Run” στη Θεσσαλονίκη, στις 29 Μαΐου.
Στο μήνυμα του, ο Γιαννιώτης σκιφίστας αναφέρει: «O μοναδικός Ολυμπιακός αγώνας δρόμου στη χώρα.
Ετήσιος χορός του Συλλόγου Κρητών ν. Κιλκίς «Το Αρκάδι» το Σάββατο 14 Μαΐου 2022
Ο Σύλλογος Κρητών Ν. Κιλκίς «Το Αρκάδι» σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του, που διοργανώνει το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 και ώρα 21.00, στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ΘΕΑΤΡΟ (1ο χλμ. Κιλκίς Ευκαρπίας).
Εκλογή νέου συμβουλίου στον ΕΕΣ Γουμένισσας στις 29 Μαΐου 2022
Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Γουμένισσας, σύμφωνα με το Καταστατικό του ΕΕΣ και με την απόφαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, ληφθείσα κατά τη συνεδρίαση αυτού της 14 Απριλίου 2022, για διεξαγωγή στις 29/05/2022 Περιφερειακών Συνελεύσεων ταυτόχρονα σε όλα τα Περιφερειακά Τμήματα του ΕΕΣ, για την εκλογή των Περιφερειακών Συμβουλίων τους, συγχρόνως και με την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του ΕΕΣ για την εκλογή Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Επιτροπής Δεοντολογίας, καλεί τα Τακτικά Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Γουμένισσας σε Περιφερειακή Συνέλευση που θα συγκληθεί την 29η Μαΐου 2022 ημέρα Κυριακή, με ώρα έναρξης διεξαγωγής της την 10 π.μ., στην γουμένισσα στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
Σύλληψη για πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη Γρίβα Κιλκίς
Συνελήφθη την Τετάρτη 27 Απριλίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Γουμένισσας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, στην Κοινότητα Γρίβας, του δήμου Παιονίας, στην Π.Ε. Κιλκίς και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη.
Επανεκλογή Ελευθέριου Αργυρόπουλου στην προεδρεία του συλλόγου «Το Μπέλλες»
Νέα διοίκηση απέκτησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σ.Σ. Μουριών «Το Μπέλλες» με τον Ελευθέριο Αργυρόπουλο να επανεκλέγεται στην προεδρεία του.
Πόλεμος στην Ουκρανία: Γιατί οι Ρώσοι επιστρατεύουν… δελφίνια στη Μαύρη θάλασσα;
Ευάλωτα σε υποβρύχιες επιθέσεις είναι πολλά ρωσικά πλοία αγκυροβολημένα στη Σεβαστούπολη – Η Ρωσία σε ρόλο «εκπαιδεύοντας δελφίνια»
Εκπαιδευμένα δελφίνια έχει αναπτύξει η Μόσχα στη ναυτική βάση της στη Μαύρη Θάλασσα, πιθανώς για να προστατέψει τον στόλο της από υποβρύχιες επιθέσεις, σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση δορυφορικών εικόνων τα πορίσματα της οποίας δημοσιεύει η Guardian.
Ισραήλ: Δύο λεπτών σιγή τα 6.000.000 θύματα του Ολοκαυτώματος
Ραδιόφωνα και τηλεοράσεις μεταδίδουν από χθες μαρτυρίες, ντοκιμαντέρ και ταινίες αφιερωμένες στο Ολοκαύτωμα.
Υπό τον ήχο των σειρήνων, η ζωή σταμάτησε για δύο λεπτά στο Ισραήλ σήμερα, ημέρα του Ολοκαυτώματος, στην μνήμη των 6.000.000 εβραίων θυμάτων του ναζισμού κατά την διάρκεια του B’ Παγκοσμίου Πολέμου.
ΟΗΕ: «Ένας πόλεμος είναι κάτι παράλογο τον 21ο αιώνα»
«Φαντάζομαι την οικογένειά μου σε ένα από αυτά τα σπίτια (…) Βλέπω τις εγγονές μου να τρέχουν πανικόβλητες», ανέφερε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες
«Ένας πόλεμος είναι κάτι παράλογο τον 21ο αιώνα», δήλωσε σήμερα ο Αντόνιο Γκουτέρες μόλις έφτασε στη Μποροντιάνκα, ένα προάστιο του Κιέβου, στο οποίο οι Ουκρανοί κατηγορούν τους Ρώσους ότι διέπραξαν ωμότητες.