Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Μακρόν: «Είμαι ανοιχτός στις προτάσεις Αριστεράς και Οικολόγων»
Στ. Καλαφάτης: Καμία απολύτως καθυστέρηση στο νέο γήπεδο της Τούμπας
“ Συνεργαζόμαστε άριστα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το νέο γήπεδο της Τούμπας . Δεν υπάρχει καμία απολύτως καθυστέρηση”, δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης
Αναβαθμίζονται οι σχολικές αυλές σε διδακτήρια της πόλης του Κιλκίς
Πιο λειτουργική απόδοση και εξίσου ελκυστική μορφή θα αποκτήσουν οι αυλές σχολικών συγκροτημάτων της πόλης του Κιλκίς.
Γέλεν για πόλεμο στην Ουκρανία: «Είναι πιθανό να αποτελέσει πλήγμα στην παγκόσμια ανάπτυξη»
Για πλήγμα της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία κάνει λόγο η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζάνετ Γέλεν
Σε σημερινές δηλώσεις της η Τζάνετ Γέλεν επεσήμανε ότι ο πόλεμος έχει ήδη εκτοξεύσει τις τιμές των τροφίμων, της ενέργειας και ορισμένων μετάλλων, τροφοδοτώντας τις τρέχουσες πληθωριστικέςπιέσεις.
Aπίστευτες εικόνες σε προεκλογική εκδήλωση της Λεπέν: Έβγαλαν έξω σηκωτή διαδηλώτρια (vid)
Άνδρες της ασφάλειας της Μαρίν Λεπέν έβγαλαν σηκωτή γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε για τις φιλορωσικές θέσεις της υποψήφιας για τη γαλλική Προεδρία
Μπροστά σε πλήθος δημοσιογράφων, η Μαρίν Λεπέν παρουσίασε σήμερα τις θέσεις της για την εξωτερική πολιτική της Γαλλίας κάνοντας λόγο για «αποκατάσταση της επιρροής της γαλλικής διπλωματίας» και λέγοντας ότι η Γαλλία είναι κληρονόμος του Χριστιανισμού, του ανθρωπισμού και του Διαφωτισμού.
Γέλεν – ΗΠΑ: Η Κίνα να μεσολαβήσει για τον τερματισμό της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία
Έκκληση στην Κίνα και σε άλλες χώρες απηύθυνσε σήμερα η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάνετ Γέλεν με σκοπό να συνδράμουν στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
Μιλώντας στο Ατλαντικό Συμβούλιο, μια δεξαμενή σκέψης με έδρα την Ουάσινγκτον, η Γέλεν δήλωσε ότι ήλπιζε «διακαώς» ότι η Κίνα θα εκμεταλλευόταν θετικά την «ειδική σχέση» της με τη Ρωσία και είπε ότι η θέση του Πεκίνου στη διεθνή πολιτική σκηνή θα υποστεί πλήγμα εάν δεν το κάνει.
Θεσσαλονίκη: Eντός 4μήνου η υπογραφή για την 6η προβλήτα του ΟΛΘ
Τα έργα προβλέπεται να ολοκληρωθούν το 2025
Μέσα στο επόμενο τετράμηνο αναμένεται να υπογραφεί με τον ανάδοχο («MYTILINEOS SA – ROVER MARITIME SL – HDK SA») η σύμβαση για το μεγάλο πρότζεκτ της επέκτασης της 6ης προβλήτας του λιμένος της Θεσσαλονίκης, βάζοντας στην αφετηρία τα έργα, προβλεπόμενης διάρκειας 32 μηνών, που μετά την ολοκλήρωσή τους, το 2025, θα επιτρέψουν την υποδοχή και εξυπηρέτηση ακόμα μεγαλύτερων πλοίων στον Θερμαϊκό Κόλπο.
Θεσσαλονίκη: Όχημα παρέσυρε 6χρονο μπροστά από την Καμάρα
Τροχαίο με παράσυρση ενός αγοριού σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα απόγευμα Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 19:00 και υπο αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες φορτηγάκι παρέσυρε 6χρονο αγόρι στο ύψος της Καμάρας στην Εγνατία.
Μειώθηκαν κατά 35% τα κρούσματα στο Κιλκίς, αλλά ίδια η εικόνα στο Νοσοκομείο
Επιτέλους, τα καλά νέα για την πανδημία στο Κιλκίς έφτασαν μαζί με την Άνοιξη και την θεαματική άνοδο της θερμοκρασίας. Μειωμένα κατά 35% είναι τα κρούσματα της εβδομάδας 4-10 Απριλίου, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο ποσοστό από την επικράτηση των παραλλάξεων της Όμικρον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr.
Γυναικόκαστρο Κιλκίς: «Φρούριον καρτερώτατον» της συμβασιλεύουσας Θεσσαλονίκης
Χαρακτηρίζεται ως η Ακρόπολη του Κιλκίς και στέκει αιώνες τώρα σε υψόμετρο 106 μ., στην κορυφή φυσικά οχυρωμένου λόφου, ΒΑ του σύγχρονου οικισμού του Παλαιού Γυναικοκάστρου, το Αβρέτ Ισάρ της οθωμανικής εποχής, στην πεδιάδα του Κιλκίς.