espa pkm

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2026, 8:35:37 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Στη σύλληψη ενός 50χρονου για προσπάθεια μη νόμιμης εξόδου αλλοδαπών από τη χώρα προχώρησαν, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.

Ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε σήμερα την κατάργηση όλων των μέτρων κατά της πανδημίας, από τον Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο. Ουσιαστικά αγνοεί τους σκληρούς δείκτες της πανδημίας, που εξακολουθεί να μας δείχνει το αμείλικτο πρόσωπό της. Μετράμε ήδη πάνω από 28.000 νεκρούς, ενώ θρηνούμε καθημερινά μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας.

Για τις 3 Μαΐου ανέβαλε το Δικαστήριο του Κιλκίς σήμερα Τετάρτη 13 Απριλίου το δικαστήριο του Κιλκίς τη δίκη των έξι κατηγορουμένων σε βαθμό πλημμελήματος  για τον ξυλοδαρμό 36χρονου ποδοσφαιριστή στο Πολύκαστρο, λίγο μετά τον αγώνα Γρίβας -Πευκοδάσους την Κυριακή 27 Μαρτίου.

Πώς σχολίασε τις αποφάσεις της Δύσης ο Πρόεδρος της Ρωσίας

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη χώρα του μετά την εισβολή στην Ουκρανία λέγοντας πως οι χώρες που τις έχουν επιβάλει θα τεθούν…αντιμέτωπες με τις αποφάσεις που πήραν.

Ο παγωμένος πυρήνας εκτείνεται περίπου 80 μίλια (129 χιλιόμετρα) κατά μήκος και βρίσκεται 1 δισεκατομμύριο μίλια μακριά από τη γη.

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε σήμερα στο The Astrophysical Journal Letters, ένας γιγαντιαίος κομήτης που εκτείνεται περίπου 80 μίλια (129 χιλιόμετρα) κατά μήκος, στην πραγματικότητα είναι ο μεγαλύτερος που έχει φανεί ποτέ, όπως επιβεβαιώνουν νέες παρατηρήσεις από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble.

47 άτομα μεταφέρθηκαν συνολικά στο Βουκουρέστι

Η επιχείρηση Νόστος 7 ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με 47 άτομα (ανάμεσά τους μία Ελληνίδα υπήκοος, 25 ομογενείς και ένας Σουηδός υπήκοος) να μεταφέρονται από την Ουκρανία στο Βουκουρέστι, περνώντας τα σύνορα Ουκρανίας – Μολδαβίας.

Διαρρήκτης κατηγορείται ότι κακοποίησε σκύλο, όταν μαζί με συνεργό του μπήκαν τον περασμένο Οκτώβριο σε διαμέρισμα στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, με σκοπό την κλοπή

Παρότι οι δράστες δεν αφαίρεσαν κάτι, εντούτοις δεν δίστασαν να τραυματίσουν το σκύλο στην προσπάθειά τους να φύγουν κι ενώ εκείνο αντιλήφθηκε την παρουσία τους.

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης φοιτητές του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος μετά από απόφαση που γνωστοποιήθηκε και σύμφωνα με την οποία προβλέπεται μεταφορά του τμήματος μηχανικών από την Σίνδο στις Σέρρες

Η Εθνική Ομάδα Tae Kwon Do που πρώτευσε στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες του Πόρετς της Κροατίας

Με τις αθλήτριες και τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Tae Kwon Do, που πρώτευσαν στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες του Πόρετς της Κροατίας, συναντήθηκε, στο Διοικητήριο, ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Ο 16ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου  με ποικίλες εντυπώσεις, το σίγουρο όμως είναι ότι απολαύσαμε την ευκαιρία για άλλη μία συνάντηση με φίλους και διαδρομές μέσα στους δρόμους της αγαπημένης μας Θεσσαλονίκης.