espa pkm

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2026, 4:40:07 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ύστερα από ένα δραματικό στην εξέλιξή του παιχνίδι στον Ευρωπό για τα μπαράζ ανάδειξης πρωταθλητή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, Απόλλων Ευρωπού και ΑΕ Πολυκάστρου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Συνελήφθη χθες (15 Απριλίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε όχημα 3 αλλοδαπούς άνδρες, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα.

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 15 Απριλίου σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματός του, αλλά και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.390 πακέτα τσιγάρων (27.800 τεμάχια τσιγάρων), τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Σανγκάη, Βασίλης Κονιάκος σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη

Aναφερόμενος στην καθημερινότητα στην πόλη την εκπομπή «ΣΚ ΠΑΡΕΑ» ότι τα τεστ, είτε σελφ είτε PCR, είναι γίνονται υποχρεωτικά κάθε μέρα και τα οργανώνουν οι επιιτροπές στις συνοικίες.

Στόχος ρωσικού βομβαρδιστικού έγινε σήμερα στρατιωτικό εργοστάσιο στο Κίεβο το οποίο κατασκευάζει κυρίως άρματα μάχης και τεθωρακισμένα.

Μεγάλος αριθμός στρατιωτικών και αστυνομικώνβρίσκονται στον τόπο της επίθεσης και εμποδίζουν την πρόσβαση στο συγκρότημα του εργοστασίου, απ’ όπου υψώνεται καπνός.

Στόχος ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών έγιναν οι πόλεις Λβιβ, Κίεβο και Χάρκοβο σήμερα με την Μόσχα να απειλεί ότι θα συνεχίσει τις βαριές επιθέσεις.

Στην πολιορκημένη Μαριούπολη, θέατρο των πιο σφοδρών μαχών και της χειρότερης ανθρωπιστικής καταστροφής του πολέμου, ρωσικά στρατεύματα προωθήθηκαν ελπίζοντας ότι θα αντισταθμίσουν την αποτυχία τους να καταλάβουν το Κίεβο, επιτυγχάνοντας τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα νίκη της Ρωσίας στον πόλεμο.

Εκεί που… ανήκει θα επιστρέψει ένας 45χρονος φυγόποινος ο οποίος είχε καταδικαστεί για ασέλγεια σε ανηλίκους.

Στα χέρια αστυνομικών έπεσε 54χρονος φυγόποινος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κατερίνης, με την οποία καταδικάστηκε, τον περασμένο Δεκέμβριο, σε 12ετή κάθειρξη για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

Σοκάρει καταγγελία που έρχεται στο φως της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη με οικιακή βοηθό να ασκεί σωματική βία σε 50χρονη ΑμεΑ.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η 40χρονη συλληφθείσα (αλλοδαπή) ήταν επιφορτισμένη με την επίβλεψή της, όταν υπό συνθήκες που δεν έχουν γίνει γνωστές, άσκησε σωματική βία εναντίον της χτυπώντας την στο πρόσωπο, ενώ εκτόξευσε και απειλές.

Κυρώσεις στην κυβέρνησή της Βρετανίας από τον Ρώσο πρόεδρο – Απαγόρευση εισόδου στον Μπόρις Τζόνσον

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Βλαντιμίρ Πούτιν την είσοδο στη Ρωσία στους Μπόρις Τζόνσον, Λιζ Τρας και Μπεν Γουάλας.

Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό μετά από καταγγελία 50χρονης ΑμεΑ πως την χαστούκισε και την απείλησε 

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η 40χρονη συλληφθείσα (αλλοδαπή) ήταν επιφορτισμένη με την επίβλεψή της, όταν υπό συνθήκες που δεν έχουν γίνει γνωστές, άσκησε σωματική βία εναντίον της χτυπώντας την στο πρόσωπο, ενώ εκτόξευσε και απειλές.