espa pkm

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2026, 6:34:04 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο 18χρονος ομολόγησε και συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. Ο πατριός του, μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο από τις 10 μαχαιριές που δέχτηκε. Τι λέει ο παππούς του δράστη για τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν…

Διήμερη επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς πραγματοποίησε το διήμερο 15 και 16 Απριλίου κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου που αναπτύσσει με τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και των τακτικών επισκέψεων σε χώρους παραγωγής.

Το απόγευμα του Σαββάτου του Λαζάρου, στις 16 Απριλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος παρευρέθηκε στην υπέροχη συναυλία των σπουδαστών του Πολυάνειου Ωδείου, στον προαύλιο χώρο και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου.

Άλλος ένας ηθοποιός με σπουδαία θεατρική πορεία μπήκε στο «Σασμό». Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Μούκανο, με καταγωγή από τα Αμάραντα Κιλκίς.

Υποδύεται τον κύριο Μήτσο και αποτελεί κομμάτι της νέας ζωής που χτίζει η Αργυρώ στα Γιάννενα. Είναι ο πατέρας του Σταύρου και του Βαγγέλη και ένας πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας.

Σύμφωνα με τη Μόσχα μαζί με τους Ουκρανούς στρατιώτες είναι εγκλωβισμένοι και 400 μισθοφόροι από Ευρώπη και Καναδά- Οι φωτογραφίες με σορούς αμάχων στους δρόμους της πόλης και κατεστραμμένα κτίρια αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής

Αυτή θα είναι η 3η συνάντηση των δυο τους, με τον Στέφανο να προηγείται με 2-0 στις νίκες, όχι σε εύκολα πάντως παιχνίδια.

Λίγο απομένει για την διεξαγωγή του τελικού του Monte Carlo Masters όπου ο Στέφανος Tσιτσιπάς καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του που κατέκτησε πέρσι απέναντι στον ανερχόμενο 22χρονο Ισπανό Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Οι Ρώσοι μετρούν κι άλλη απώλεια αφού έχασε τη ζωή του ο Βλαντίμιρ Φρολόφ

Την 53η ημέρα διανύει ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στην Ουκρανία με τους Ρώσους να χάνουν έναν ακόμα Ρώσο στρατηγό αφού έπεσε νεκρός στο πεδίο της μάχης.

Σε συνεργασία με συλλόγους πολυτέκνων του νομού Θεσσαλονίκης η ΠΜΚ διοργανώνει συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και καλεί τους πολίτες να βοηθήσουν έμπρακτα.

Δείχνοντας αλληλεγγύη στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, εν όψει των εορτών του Πάσχα, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στηρίζουν έμπρακτα τις πολύτεκνες οικογένειες.

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου σε συνεργασία με κλιμάκιο του Νοσοκομείου Παπανικολάου μετά από μνημόνιο συνεργασίας με τον Δήμο που προβλέπει διεξαγωγή αιμοδοσίας δυο φορές τον χρόνο.

Οι αθλήτριες του Αίαντα Κιλκίς νίκησαν το Σάββατο εκτός έδρας τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με 0-3 σετ. ΤΑ ΣΕΤ: (11-25, 16-25, 7-25).