espa pkm

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2026, 2:39:13 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η επανάσταση του 1821 υπήρξε ένα ιστορικό γεγονός με παγκόσμια διάσταση,  που έστρεψε τα βλέμματα ολόκληρης της Ευρώπης στον τιτάνιο αγώνα των Ελλήνων.

Η ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ με έδρα τη ΒΙΠΕ ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ στο Κιλκίς επιθυμεί να στελεχώσει το τμήμα παραγωγής με Εργάτες Συσκευασίας.

Του Γιώργου Λυκουρέντζου, Real.gr.

Όχι απλώς ανεπίτρεπτο και παράνομο αλλά εντελώς ανήθικο χαρακτήρισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς κρούσματα “στοκαρίσματος” ζωοτροφών και λιπασμάτων ώστε να προκληθεί τεχνητή έλλειψη στην αγορά και οι τιμές να εκτοξευθούν στα ύψη. 

Ο επικεφαλής της ουκρανικής διπλωματίας Ντμίτρο Κουλέμπα εξέφρασε χθες Τετάρτη ικανοποίηση για την απόφαση της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Renault να αναστείλει τη λειτουργία του εργοστασίου της στη Μόσχα, μερικές ώρες αφού κάλεσε σε παγκόσμιο «μποϊκοτάζ» των προϊόντων της.

Ο Οξάνα Μπαουλίνα σκοτώθηκε από πύραυλο ενώ βιντεοσκοπούσε τις ζημιές που προκάλεσε ένα προηγούμενο πλήγμα σε ένα εμπορικό κέντρο του Ποντίλ, στα βορειοδυτικά προάστια της ουκρανικής πρωτεύουσας

Η Oksana Baulina βρισκόταν στην Ουκρανία όπου κάλυπτε τον πόλεμο για λογαριασμό του ανεξάρτητου ρωσικού μέσου, Insider

Όπως ανέφερε ο χρηματοπιστωτικός θεσμός της Ουάσινγκτον χθες Τετάρτη

Η Αίγυπτος, που πλήττεται από την άνοδο των τιμών των πρώτων υλών εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, θα ζητήσει στήριξη από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ανέφερε ο χρηματοπιστωτικός θεσμός της Ουάσινγκτον χθες Τετάρτη.

Φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Αρναίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Διαμέρισμα του τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού Αρναίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης τυλίχτηκε στις φλόγες, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Στην Αγίου Δημητρίου

Σε εμπρησμό αποδίδεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε φορτηγάκι,ιδιοκτησίας εταιρείας ταχυμεταφορών (courier), που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Συνολικά 4.554 πολίτες εγκατέλειψαν τις πολιορκημένες πόλεις της Ουκρανίας την Τετάρτη 23/3

Η απομάκρυνση έγινε μέσω ανθρωπιστικών διαδρόμων, όπως δήλωσε κορυφαίος αξιωματούχος της ουκρανικής κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι ο αριθμός αυτός είναι σημαντικά χαμηλότερος σε σύγκριση με το προηγούμενο 24ωρο.

Σύμφωνα με Βρετανό αξιωματούχο άμυνας  η Ρωσία διεξάγει τώρα έναν πόλεμο «φθοράς» στην Ουκρανία 

«Οι ρωσικές επιχειρήσεις άλλαξαν», δήλωσε ο Τζιμ Χόκενχουλ, επικεφαλής των πληροφοριών άμυνας της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών MI-6 κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του Τύπου, τονίζοντας ότι το Κρεμλίνο «επιδιώκει τώρα μια στρατηγική φθοράς» αφού δεν κατάφερε να επιτύχει τους «αρχικούς του στόχους».