espa pkm

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2026, 9:31:26 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η Σύσκεψη θα γίνει μετά από πρωτοβουλία της Νίκης Κεραμέως

Αβέβαιο είναι ακόμα το μέλλον χιλιάδων μαθητών φοιτητών από την Ουκρανίαμετά τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στη χώρα τους με τη Ρωσία.

«Τα τελευταία χρόνια δούλευα για την προπαγάνδα του Κρεμλίνου» ανέφερε η δημοσιογράφος

Για προπαγάνδα και ψέματα εκ μέρους του ρωσικού Channel One έκανε λόγο μια γυναίκα, η οποία διέκοψε με τον τρόπο της το πρόγραμμα του καναλιού.

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε χώρο ανακύκλωσης απορριμμάτων στη Συμμαχική Οδό, στο Ωραιόκαστρο

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε περιφραγμένο χώρο ανακυκλώσιμων υλικών στο ΩραιόκαστροΘεσσαλονίκης με την καύση των απορριμμάτων και το σημείο εκδήλωσης της φωτιάς να δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

Πρόκειται για μία από τις δράσεις που υλοποιεί από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του, το δημιουργικό βιβλιοπωλείο «Νους και Γνώση»

Πρωινό Κυριακής και οι έμποροι της αγοράς στο Μπεζεστένι απέχουν από την καθημερινή τους ρουτίνα.

Δυστυχώς για το δημοτικό συμβούλιο του Κιλκίς η τελευταία συνεδρίασή του ήταν από τις πιο θλιβερές στην ιστορία του και το δυστύχημα είναι πως οι περισσότεροι των συμβούλων μάλλον δεν το έχουν αντιληφθεί!

Ο Αμερικανός ηγέτης θα συναντηθεί με τα υπόλοιπα μέλη του ΝΑΤΟ

Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος της Αμερικής Τζο Μπάιντενέτσι ώστε να έρθει σε επαφή με τους ηγέτες των υπόλοιπων κρατών – μελών του ΝΑΤΟ με θέμα φυσικά τα όσα γίνονται στην Ουκρανία σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Reuters.

Σήμερα το υπουργείο Οικονομικών της Ιαπωνίας γνωστοποίησε την απόφασή του να παγώσει τυχόν πόρους στην ιαπωνική δικαιοδοσία άλλων 17 Ρώσων, αυξάνοντας το σύνολο των προσώπων στα οποία επιβάλλονται κυρώσεις εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία στους 61

Γιγαντιαίο κρουαζιερόπλοιο εξόκειλε σε βόρεια ακτή της Δομινικανής Δημοκρατίας μετά τον απόπλου του από το λιμάνι Πουέρτο Πλάτα (200 χιλιόμετρα από το Σάντο Ντομίνγκο), επιβεβαίωσαν οι αρχές

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, πρόκειται για το πλοίο Norwegian Escape, το οποίο μεταφέρει 3.000 τουρίστες και έχει 1.600 μέλη πληρώματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ρωσικής κυβέρνησης

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας υπέγραψε σήμερα διάταγμα για την απαγόρευση των εξαγωγών λευκής και ακατέργαστης ζάχαρης μέχρι τις 31 Αυγούστου και των εξαγωγών σιταριού, σίκαλης, κριθαριού και καλαμποκιού μέχρι τις 30 Ιουνίου στις γειτονικές χώρες της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ρωσικής κυβέρνησης.

Εισέβαλλε στο στούντιο της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης, διακόπτοντας τη ζωντανή μετάδοση και κρατούσε πλακάτ που έγραφε «όχι στον πόλεμο»

Μία διαδηλώτρια κρατώντας πλακάτ με μηνύματα κατά του πολέμου στην Ουκρανία, εισέβαλλε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του πρώτου καναλιού της δημόσιας ρωσικής τηλεόρασης.