Αναστάτωση προκλήθηκε στη Θεσσαλονίκη έπειτα από καπνό που παρατηρήθηκε σε ταράτσα κτιρίου
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για καπνό σε ταράτσα κτιρίου στην συμβολή της Αριστοτέλους με Μητροπόλεως.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για καπνό σε ταράτσα κτιρίου στην συμβολή της Αριστοτέλους με Μητροπόλεως.
Τραγική πρωτιά σε θανάτους από κορονοϊό για το Ν. Κιλκίς. 50% περισσότερους από το δεύτερο ν. Σερρών. Άμεση ανάγκη να αναζητηθούν οι αιτίες της πρωτοφανούς ανθρωποθυσίας.
Χαμηλός εμβολιασμός; Έλλειψη Εντατικής; Καταστροφική επιρροή αρνητών; Ή όλα μαζί;
Ύστερα από μια ύφεση σε κρούσματα την πιο περασμένη εβδομάδα καθώς στις τέσσερις ημέρες καταγράφηκαν διψήφια κρούσματα η πανδημία στο ν. Κιλκίς δείχνει να διανύει περίοδο μικρής έξαρσης στην περασμένη εβδομάδα.
Η επαγγελματική δουλειά, η εμπειρία 23 ετών, το άριστο και καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο και πάνω από όλα η ποιότητα και το πλούσιο ταλέντο των ποδοσφαιριστών!
Οι συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, που ξεκίνησαν νωρίτερα σήμερα, έχουν οδηγήσει σε «δύσκολες διαπραγματεύσεις», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, προσθέτοντας ότι νεότερα θα υπάρξουν «το βράδυ».
Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει η μαζική εκκένωση της Μαριούπολης, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.