espa pkm

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2026, 4:35:47 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Όταν φιλορώσος βουλευτής αρνήθηκε να καταδικάσει τον Πούτιν, ο δημοσιογράφος τον πλησίασε και τον γρονθοκόπησε και στην συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια

Σκηνικό απείρου κάλλους εκτυλίχθηκε στα μάτια θεατών όταν σε ζωντανή μετάδοση σε τηλεοπτικό στούντιο της Ουκρανίας, ένας δημοσιογράφος επιτέθηκε σε φιλορώσο πολιτικό, που δεν θέλησε να καταδικάσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν, σε μία περίοδο έντασης μεταξύ Μόσχας και Κιέβου.

Το σκηνικό θύμιζε εθνική γιορτή με πλήθη να παραληρούν και στο φόντο εκρήξεις ως έναρξη των εργασιών

Ο 38χρονος ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν ο πρώτος που έσπρωξε το φτυάρι σηματοδοτώντας την έναρξη της δημιουργίας αγροκτήματος 250 στρεμμάτων που «θα παρέχει λαχανικά στο νότο της χώρας», όπως μετέδωσε η τηλέοραση της Πιονγιάνγκ.

«Συζητήσαμε την ανάγκη και πιθανούς τρόπους άμεσης αποκλιμάκωσης και την πολιτοδιπλωματική διευθέτηση», σημείωσε ο Ζελένσκι

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανέφερε σήμερα ότι είχε μια «επείγουσα» τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο ομόλογό του, τον Εμανουέλ Μακρόν, κατά την οποία συζήτησαν την επιδείνωση της κατάστασης στο Ντονμπάς και πιθανούς τρόπους για την αποκλιμάκωση.

Το τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα – Δύο τραυματίες

Τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ένας 25χρονος σημειώθηκε λίγο πριν την είσοδο του χωριού Νέα Πέλλα στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας.

Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, όταν τρακτέρ που οδηγούσε 84χρονος συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν ως οδηγός ο 25χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά και ένας 26χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρύτερα.

«Δεν θα σταματήσουμε να επισημαίνουμε πως η τήρηση των δεσμεύσεων εκείνων αποτελεί προαπαιτούμενο για σχέσεις καλής γειτονίας και συνεργασίας με την Ελλάδα»

«Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να υπενθυμίζουμε στην Τουρκία τις δεσμεύσεις της απέναντι στην Ίμβρο και την Τένεδο», τόνισε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας – Θράκης.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Quirine Lemoine έκαναν το 2 στα 2, κατακτώντας και αυτή την εβδομάδα τον τίτλο στο διπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων στο Πόρτο.

Επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελου Συρίγου είχαμε σήμερα, Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, στο Κιλκίς, μετά από σχετική πρωτοβουλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργου Γεωργαντά.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΕ θα συναντηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Νουρή, με τον οποίο θα επισκεφθεί την Πράσινη Γραμμή

Τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος θα έχει σειρά επαφών με αντικείμενο το Μεταναστευτικό, αλλά και το Κυπριακό.

Tουλάχιστον 14 νεκροί και σημαντικές υλικές ζημιές από το καταστροφικό πέρασμα της θύελλας Γιούνις

Η σφοδρή καταιγίδα πέρασε την Παρασκευή από τη νότια Βρετανία και συνέχισε στη βόρεια Γαλλία, τις χώρες της Μπενελούξ, τη Δανία και τη Γερμανία, όπου σχεδόν το ένα τρίτο των βόρειων επαρχιών τέθηκε σε συναγερμό.

Σύμφωνα με τους αυτονομιστές της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ  οι ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν άλλους τρεις οικισμούς στην περιοχή

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, στοχοθετήθηκαν τα χωριά Χορλίφκα, Κομουνάροφκα και Ντολομίτνε.